Skal du på vinterferie i Aarhus?

0

Det kan være, at I er ved at lægge de helt store planer til vinterferien. En tur til Aarhus er en del af planerne, men I har ikke helt bestemt jer for, hvad der skal ske i smilets by. Der er mange mulighed og Aarhus er en dejlig by. Faktisk er der så mange muligheder, at det kan være svært at skabe sig et overblik over alle de muligheder man her. Derfor har vi lavet en lille guide, som vi håber kan hjælpe dig en lille smule. Du behøver selvfølgelig ikke at nå rundt til alle ting, men så kan du tage dem gang for gang. Nogle er faktisk ting, og andre af vores tips er inspiration til aktiviteter.

Hvis I er til det kulinariske

Hvis I gerne vil have en dejlig bid mad, er der massere af forskellige muligheder. Hvis I er til den snaskede burger er der mange gode muligheder. Det kan for eksempel være Kødstadens BurgerJoint, Burger Shack, osv. Der er også rig muligheder for en masse lækre pizzaer – om det skal være italiensk eller kurdisk. I kan også tage på madklubben eller Madklubben Grill, hvis det er til et stykke kød. Det bedste overblik finder I nok på

https://spiseguidenaarhus.dk/, som giver det anbefalinger og bedømmelser. Også af de steder hvor det ikke er alle, der kommer.

Nyd vandet

Der er rig mulighed for at nyde havet og udsigten til dette. Det er ligemeget, om det er nord eller syd på. Hvis I har lyst til en gåtur, kan I tage den langs vandet ud mod Riis Skov – derefter kan i gå en flot tur inden i skoven. I kan også tage syd på ned mod Ballehage – så er i også tæt på dyrehaven. Noget af det fedeste ved Aarhus er, at der er rig mulighed for at nyde natur, selvom det er Danmarks andenstørste by. Den har det bedste fra begge verdener.

Det områdebaserede

Hvis I godt kan lide at ‘tuller’ lidt rundt i et bestemt kvarter, vil vi foreslå latinerkvarteret. Det er små hyggelige gader med nogle fede butikker, og så er det muligt at finde en god kop kaffe. Det kører i et dejligt tempo med nogle gode mennesker i denne del af byen. Så hvis I bare vil hygge lidt, så er det stedet.

Forhåbentligt har denne lille mini guide givet dig lidt inspiration. Som sagt er der rigtig mange muligheder. Nogle gange behøver man heller ikke fastlåse sig på ting, man gerne vil nå. Nogle gange kan det være fedt bare at tage afsted og se, hvor vinden bærer en hen. I vil i hvert fald altid blive mødt med et smil af de dejlige aarhusianere.

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments