Skadesplaget forsvarsklippe forventer snarligt come-back

8
Fotograf: Jesper Zacho

Efter et år på sidelinjen kan Alexander Juel Andersen så småt se en ende på den lange skadesperiode, efter han i foråret 2017 pådrog sig en fodskade og endnu en uheldig skade, der stadig holder ham fra grønsværen. 

Det har været en frustreret forsvarsspiller, der hjælpeløst har kunne følge med fra sidelinjen. For selvom fodsskaden helede hurtigt, så var det en efterfølgende lyskeskade, der stadig holder den dygtige forsvarsspiller fra spilletid.

AGF – AaB på søndag, læs optakten her

Men i følge Århus Stiftidende er den 27-årige forsvarsklippe så småt på vej til et come-back:

– Det går efter planen, og jeg træner fuldt med nu. Det er rigtig positivt. Det er klart, at det nu gælder om at vænne kroppen til at spille igen, så jeg ikke render ind i en ny skade.

Til trods for fuld træningstid, så er Alexander Juel Andersen påpasselig med ikke at rende ind i nyt stormvejr i form af flere skader. For frustrationerne har stået på siden foråret 2017, og samtidig med, at forsvarsspilleren måtte glippe træningslejren så er det en spillelysten Juel Andersen, der forhåbenligt snart er på vej tilbage i truppen, han kan dog ikke selv sætte dato på sin tilbagevending.

Alexander Juel Andersen har kontraktudløb til sommer, men grundet den langvarige skade, er alt snak om kontraktforlængelse eller klubskifte sat på pause.

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
Simonbc
Bruger

Godt at høre. Fint alternativ til højre back.

Christiano
Bruger

Med den skadeshistorik må AJA være fortid til sommer. Tankevækkende han er én af de spillere, der har været længst tid i truppen…

Negreanu
Bruger

Too little, too late. Ærgerligt. Hils i Viborg.

Bobbe78
Bruger

Eller Horsens

Negreanu
Bruger

Eller Hobro

Legerdemain
Bruger

Man kan vel godt tale pænt om ham? Han har altid været en klubmand.

Negreanu
Bruger

Skrev jeg ikke “ærgerligt”? Derudover har han vel aldrig rigtig slået igennem ligesom hundredevis af andre spillere

jj
Bruger

Det er AGF vi taler om. Der bliver alle spillere svinet det meste af tiden.