SIF – BIF på NRGI Park

11

Grundet den tidlige kulde bliver kampen mellem Silkeborg IF og Brøndby IF flyttet fra Silkeborg stadion til NRGI Park I Aarhus. Silkeborg har ikke selv mulighed, for at afvikle kampen, da de ikke har varme i banen. De har så søgt til Århus hvor de har mødt imødekommenhed.

”Vi kendte risikoen for at skulle spille en hjemmekamp et andet sted end i Silkeborg og er ikke chokerede – sådan er betingelserne, når man ikke har varme i sin egen bane endnu. Det er selvfølgelig ikke optimalt, men når nu vilkårene er, som de er, er vi meget glade for den imødekommenhed, som vi har oplevet hos Atletion A/S. Det har dejligt at opleve deres gensidige vilje til at skabe så gode rammer for afviklingen af kampen som overhovedet muligt” udtaler økonomidirektør Claus Christensen fra Silkeborg IF Invest

Hvis kulden forsætter vil kampen blive afviklet den 5.dec kl. 18:00 på NRGI Park.

Få notifikation
Notifikation ved
11 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
bernhard
10 år siden

money!…. Det kan simpelthen ikke passe hvis det bliver gratis?!?!!??

m selmer
10 år siden

der står jo heller ikke at de får lov til at spille gratis ?.

Der Alte
10 år siden

SIF har selvfølgelig fået et fornuftigt tilbud, som begge parter kan være tilfreds med forretningsmæssigt. Nu får NRGi Park lidt kompensation for opstart af varmeanlægget under banen, som nok alligevel skulle være startet op til hjemmekampen mod Hobro i marts måned næste år. Tidligere har driftschefen på NRGi Park meldt ud, at det er enormt dyrt at starte anlægget op, hvorimod det at holde anlægget i gang ikke koster så meget. Men alt er jo relativt.

Lennart
10 år siden

Så kan vi da få nogle forsikringspenge og nogle nye stole når BIF´erne smadrer hvores stadion.

DeeMella
10 år siden

ku være køligt at møde op, en 2000 gf fans og synge gf sange..

agffannumberone
10 år siden

når agf kunne tabe penge på 2 udsolgte landskampe for et par år siden hvordan skal det så ikke gå her

zcml
10 år siden

Self. er der tale om leje af stadion, men hvor lukrativ aftalen er for AGF ved jeg ikke? Jeg syn's dog det er noget svineri, at DBU ikke håndhæver deres egne regler (de er jo ellers emsige nok i andre tilfælde). Det er jo efterhånden mage år siden at de meldte ud, at alle ligahold skulle ha' varme i banen (self. får oprykkerne dispesation de første par sæsoner. For det er jo en dyr anskaffelse, hvis man efterfølgende rykker ned igen, og ikke kommer op igen). Hvilket i værste fald kunne koste tvangsnedrykning, hvis man ikke levede op til reglen.… Læs mere »

AstonVilla
10 år siden

Silkeborg Stadion skulle have haft lagt varme i banen i sommers, men pga. meget regnvejr er det udsat til sommerpausen i 2011. Så der [b]er[/b] lavet en plan for det, og så vidt jeg husker, er det Silkeborg selv – altså klubben – som betaler det, selvom kommunen ejer stadion.

Peder Vendelbo Mikkelsen

[b]AstonVilla[/b], det mindes jeg også at have læst om deres aftale med kommunen, vistnok på tipsbladet.dk, måden de får det til at hænge sammen på økonomisk er så at SIF får lov til at sælge stadionnavnet til en sponsor.

zcml
10 år siden

Hvis BIF'erne i øvrigt skal smadre på vores stadion. Så skal de sgu gøre det helt, så vi kan få et ordenligt stadion. Regningen sendes self. til Brøndby IF 😉

lekski
10 år siden

Et fromt ønske:
Brøndby IF kan efter kampen konstatere, at de heller ikke kan slå Silkeborg i Århus.
Så smadrer de stadion og skal betale erstatning og bøder. Det har de ikke råd til og må en tur i 2. division……