Schouby: AGF skulle have lejet en angriber

21

Et point, godt spil og et hav af brændte chancer. Det er realiteterne for Erik Rasmussen og co. efter holdets første fire kampe i foråret.

I opstarten sprang Dioh Williams den ene akillessene og dermed sluttede angriberens forår før det overhovedet begyndte. Det har betydet, at Erik Rasmussen har været tyndt besat i angrebet og har været nødsaget til, at blandt andet benytte sig af Jakob Poulsen som hængende angriber.

Derudover har Peter Graulund afsonet to spilledages karantæne og Nando Rafael har været småskadet i flere af holdets kampe. Netop dette, at holdet har manglet en angriber der kan finde vej til netmaskerne kan være forklaringen på den ringe pointhøst.

Denne problemstilling havde sportsredaktør på Århus Stiftstidende forudset inden sæsonen blev skudt i gang.

– Jeg sagde allerede inden forårets kampe, at de skulle have lejet en angriber til at fylde de huller på grund af skader og karantæner. Angrebet er et problem for AGF nu, fordi der simpelthen mangler nogen til at sparke boldene ind. Det positive er jo, at de vader i chancer. Når man producerer så mange chancer, er der sgu’ håb, siger Jan Schouby til tipsbladet.dk

Det kan blive en dyr affære, at sportschef Brian Steen Nielsen i vinterpausen ikke hentede en angriber til klubben, da der flere millioner i forskel på, om man ender som nummer 5 eller 8 i SAS-Ligaen.

Få notifikation
Notifikation ved
21 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
ulricht
13 år siden

Tja tjo, men det er også dyrt at leje en angriber og så alligevel ende som nummer 7… Det var vel svært at vide, at Graulund lavede en .. Graulund.. og fik karantæne. Og så har de vel en eller anden form for tillid til Høgh og Sanel. Ellers må de jo bare ud! Og endelig er det vel næppe klasse angribere, man lige hiver ned fra hylden og lejer fra dag til anden! Synes det er fint, at de ikke bare lejer ud fra kortsigtet desperation. Hvis de havde gjort det og ikke lykkedes med det, ville den gode… Læs mere »

Kari8
13 år siden

mener han har ret. B.S og ER burde vide at Dennis og Sanel ikke var klar de vil jo tydeligvis ikke bruge f.eks Dennis. Og williams vidste mand var ude, Nando's mange problemer med skader kendte de alt til og at Graulund faar et par kort og skader her og der vidste alle ogsaa. Saa ja de burde have lejet en f.eks Junior som FCN gjorde eller Baba Collins som Vejlre gjorde…der er ogsaa andre der kunne vere hentet til klubben men det er sgu ogsaa nemt for os at sige bagefter og naar ER har det godt med at… Læs mere »

Gunner Lind
13 år siden

Tror ER han et rigtig godt øje til Sanel og at han, modsat Høegh, kommer til at få en hel del spilletid, når han bliver sin skade kvit – nogen der i øvrigt ved noget om, hvornår det bliver? Tror nu yderligere, at han vil kunne fungere godt sammen med Graulund, når Nando sidder ude, eftersom han kan byde ind med den fysiske råstyrke Graulund mangler, når han er alene i front. Ikke fordi de to skal sammenlignes, men vi har jo tydeligt set hvor meget rum Nando qua sin fysik kan skabe for medspillerne i og omkring feltet. Graulund… Læs mere »

Stoei
13 år siden

Jeg tror at hvis vi havde lejet Junior ville vi havde 5 point mere.

Ays
Ays
13 år siden

Kunne, burde, skulle, ville… det tæller ikke en skid, vi skulle (igen) bare have scoret på vores chancer mod tulip og de andre bundhold.

Der er sgu også noget der hedder økonomi hr. schouby..

zcml
13 år siden

Set i bakspejlet skulle vi nok ha' lejet en angriber, men det var jo ikke til at vide, at også Sanel (der så ud til at blive 3. valg) også gik hen og blev skadet. Dog burde ER ha' haft en fornemmelse af, at han ikke turde satse på Høegh og Morten Bech, og underrettet BSN derom. Samtidig var Nando jo også småskadet på det tidspunkt. Og det er vel heller ikke gået ledelsen forbi, at både han og Graulund let kunne tiltrække sig karantæne med deres spillestil. Junior ville nok ha' været for dyr en løsning som backup, men… Læs mere »

Replay
13 år siden

Meget muligt med økonomi, men jeg mener stadig at det bedre kan betale sig at betale for udgiften af en lejet angriber, som så giver en bedre placering.

baydk
13 år siden

Man kunne jo have været lidt hurtigere på stikkerne og lejet Junior![think]

BroderSalsa
13 år siden

Det er altid nemt at være bagklog, men i dette tilfælde har han sgu ret!!

ulricht
13 år siden

Men havde vi scoret på flere af de enorme chancer, der er blevet brændt, så havde vi slet ikke denne diskussion!!

Jeg er ikke klar på at bebrejde BSN og ER for, at de ikke kunne gætte, at Nando og Graulund pludselig er blandt de mest uskarpe angribere i suppen. Det er der forhåbentlig heller ikke andre, der tør påstå, at de forudså..

Gunner Lind
13 år siden

Nej men de fleste havde allerede forudsagt, at Nando ville være halvskadet hele tiden og at Graulund ville ryge ind i karantæner…

Sylvester
13 år siden

jamen det er jo rigtigt hvad manden siger.. men altid nemt og se tilbage. Men nu skal de sq snart tage sig sammen og få sparket den bold i kassen. ellers må du tage en hel uge hvor de udelukket skyder på mål, og få lidt selvtillid !

Ballantines
13 år siden
fan af de hviie
13 år siden

Mr. bagklog.

Rallemederen3019
13 år siden

ja det får vi jo virkelig en saglig debat ud af ballantines.

men ellers enig med ulricht glæder mig dog til sanel er klar meget spændt på at se hans første indhop.

Krogh-Thomsen
13 år siden

Junior havde bare trukket en masse dårlig omtale med sig. Nu har vi endelig fået en harmonisk trup, hvor pressen ikke skriver dårligt om spilletruppen hver anden uge. Derudover har Århus Elite netop præsenteret et stort underskud, hvilket heller ikke taler for ekstra lønudgifter. Så længe chancerne er der skal målene nok komme.

petersen100
13 år siden

Synes det er ok at man ikke lejede en angriber udefra. Hellere spare pengene, og så give spilletid til nogle af de unge.

Til næste sæson er Dioh, Nando og Graulund forhåbentlig i fulde omdrejninger igen.

Ulle
13 år siden

Hvad nu hvis en lejet angriber ikke havde scoret endnu i de første 4 kampe. Så havde ledelse fået på puklen over at de havde lejet et flop når de nu lige så godt kunne have brugt dem vi har i forvejen.
Desuden skal alle de brændte chancer jo ikke tilskrives angriberne. Der er så vidt jeg ved ikke nogen midtbaner eller forsvarer der har scoret endnu.

Baggio10
13 år siden

[b]Razak Omotoyossi[/b] er stadig en mulighed, han står uden kontrakt. Han er bomstærk, hurtig og var en stor succes i Helsingborg.

http://fotbollskanalen.se/1.908142/2009/03/24/omotoyossi_vill_till_premier_league

Slettet - ceres33
13 år siden

?????????

Steen6372
13 år siden

Lejeaftaler er noget man laver når man er i panik. Det var og er vi ikke. Så meget hellere investere i fremtiden, ved at bruge vores unge angribere nu hvor muligheden er der. At ER så ikke ønsker at gøre det, er en anden diskussion.