Sana anfører for indendørshold

Skrevet den 19. december 2017 - 11:10 af

Tobias Sana har været en af de bedste spillere for AGF i efteråret, hvor han i den grad var medvirkende til, at AGF fik point med fra Brøndby stadion.

På trods af vinterpausen skal Tobias Sana dog i aktion igen d. 12. januar, når han og resten af de udvalgte spillere skal deltage i KMD Cup i Brøndby hallen. Her mødes, AGF, AaB, Brøndby, OB, Frem og Næstved i en ny indendørsturnering.

Tobias Sana er blevet gjort til anfører for holdet, og han glæder sig til en rolle, han aldrig har prøvet før:

“Det er første gang, jeg er anfører på noget hold, så det glæder jeg mig til. Det forpligter også, og jeg ser frem til at gå forrest. I indendørs fodbold er det også vigtigt, at vi byder tilskuerne på noget godt fodbold og får skabt et flot stævne – og det vil jeg også gøre mit til”, lyder det fra Sana til AGF.dk.

Hvilke spillere der ellers deltager fra AGF, er endnu ikke blevet offentliggjort, men ifølge aftalen mellem holdene, skal der være profiler med, så det ikke blot bliver en reserveturnering.banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

  1. Gribenco og Kaastrup var ikke med mod Fredericia, men derimod mod VSK Aarhus, hvor Kaastrup havde assist på sidste mål, der blev sendt i mål via ryggen (som jeg husker det) af den tidligere AGF’er Jacob Torp.
   Kaastrup tror jeg dog også kunne være et spændende bekendtskab ved indendørsturneringen, og måske også Kasper Lunding, der var eneste ungdomsspiller mod Fredericia.
   Gribenco bør nok også passe godt ind, men han virker noget svingende.

   Bundu kunne også være et bud, men han skal nok holde lidt igen med hans krølskud. Målet er jo ikke lige så stort i indendørs, så en hurtig hård afslutning er oftere mere effektiv end et placeret skru op i krydset.

   Tror i øvrigt også at Riel kunne passe fint til indendørs.

 1. Det bliver sundt for Sana at opleve at være den spiller som alle holdkammerater vender sig imod, når der skal tages ansvar og hankes op. Han har været den ellevte bedste AGF spiller på banen til at tage ansvar, i de kampe han har spillet. Så godt set at give ham det fulde ansvar for dette, så det bliver tydeligt om han er i stand til det, eller om det er derfor han aldrig er blevet til noget andre steder.

  1. Ja, helt ærligt, hvor var hans drivkraft og lederegenskaber i comeback’et mod brøndby… Det er såååå trættende at der hele tiden skal slynges OVERDRIVELSER ud ifb. med AGF spillernes præstationer og niveau.

  2. @sissyfuzz

   Ja, hvor var drivkraften, og lederegenskaberne? Jeg så dem i hvert fald ikke.
   Hvad jeg derimod så, var 2 gode aktioner, det blev kampafgørende, mens resten vel højest var middelmådigt.

   Self. skal der gives ros, hvor fortjent, men derfor behøver man ikke glemme, hvor dårligt det ellers har været. Ikke bare i den kamp, men generelt.
   Sana er jo hellet ikke en type, der kan tillade sig at “gemme” sig hele kampen, for så lige en enkelt gang at være det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.
   Havde han været en snu målræv, som eks. Graulund, så havde det været en anden snak, men selvom en angriber også gerne må deltage i spillet, så kræves det i meget høj grad af en kreativ midtbane!

Skriv et svar