Sådan finder du den perfekte gave til en agf fan

0

Igennem hele fodboldsæson, så kan du ikke undgå at høre ordene ”Kom så de hviiie” fra de mange agf fans rundt om i byen. Dette kampråb råbes med en klassisk århusiansk dialekt, hvorpå de mange fans får markeret det århusianske tilhørsforhold. På den måde er de andre fodboldfans slet ikke i tvivl om hvem man holder med. Agf har dermed en stor plads i mange folks hjerter, som trofast besøger Ceres park hver weekend til ugens kamp eller følger med på skærmen derhjemme. Det kan være din mand eller søn er kæmpe agf fan, og du derfor har brug for hjælp til at finde den helt rette gave, så kan du læse med her, hvor du får tre gode ideer til hvad du kan give en agf fan i gave.

Et flot ur der passer til agf trøjen

Der findes utroligt mange forskellige ure og ikke mindst mærker. Longines ure, er et schweizisk ur mærke, som har fremstillet ure siden 1832. De har fremstillet rigtig mange ure gennem tiden og forhandles flere steder. Du kan derfor være sikker på at kunne finde noget fra deres eksklusive udvalg af ure til mænd, som vil passe til din agf fan derhjemme. Du kan eksempelvis finde et ure i de blå og hvide farver, som vil passe godt til agf`s holdtrøje, som han kan have på når han skal på stadion og se hjemmekampe. Dette er en gave, som vil falde i god jord og som han vil elske.

Smart sengetøj til huset børn og unge

Det kan være du har en lille agf fan der render rundt derhjemme, eller en teenager der bare elsker fodbold og bruger meget tid på det, så kan noget agf merchandise være en god gaveide. Det kan være en fed gave, at finde noget agf sengetøj, med dit barns yndlings spiller på. Dette er en gave som dit barn vil elske at modtage og ikke vil kunne vente med at få på sin dyne og pude.

Årskort til Ceres park

Skal du forkæle din mand eller dit barn med årets helt store gave, som de vil elske og takke dig for, så skal du vælge et årskort til Ceres park. Med et årskort giver du din mand eller barn muligheden for at komme ind og se alle holdets hjemmekampe. Han vil nyde at kunne følge sit hold helt tæt på fra start til slut.  

 

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments