Sådan får du den perfekte dag på Ceres Park

0

AGF er at finde i Superligaens top 6 efter en rigtig god resultatmæssig periode. Dette betyder, at der venter en række utrolig spændende kampe i den nærmeste fremtid, inden holdet går på vinterferie i midten af december. Inden for få måneder venter hjemmebanekampe mod F.C. København, Brøndby IF, Aab og mange flere, hvorfor det er oplagt at tage familien eller vennerne med en tur på stadion. Men hvordan får du den perfekte dag på Ceres Park, og hvorledes kommer du i bedst mulig stemning inden kampen bliver fløjtet i gang? 

Kom tidligt afsted og mærk stemningen på stadion

Der er ofte gang i den på Ceres Park både før, under og efter slutfløjt. Inden kampstart er der ofte gang i den i og omkring stadion, hvor det er muligt at få en stadionplatte, fadøl, tage et kig ind hos AGF shoppen og meget andet. Ofte vil det også være muligt at møde et par af de spillere, som ikke er en del af kamptruppen på kampdagen. Derfor er et godt råd at komme tidligt på stadion og suge stemningen til sig. Er du på cykel, kan du nemt parkere omkring skoven tæt på stadion, hvorimod du skal være en smule tidligere fremme, hvis du er i bil, og ønsker at finde en parkeringsplads på stadionpladsen. Trafikken omkring Ceres Park på en kampdag kan være hektisk, hvorfor det altid er en god idé at have tegnet en billig bilforsikring, hvis uheldet skulle være ude. 

Vær sammen med folk som deler din passion

Ønsker du at stå på stemningstribunen, eller vil du hellere sidde ved en af sidetribunerne og overvære kampen tilbagelænet på dit klapsæde? Der er ikke noget rigtigt svar, og det er vigtigt, at du gør det, som du mener giver dig den bedste oplevelse. En godt råd er dog, at du tager afsted med nogle venner, familie eller bekendte, der deler den samme passion for AGF og fodbold som dig selv. Dette er med til at skabe en bedre stemning, når I i løbet af kampen kan diskutere, hvem der burde starte inde i angrebet, hvad chancerne er for at AGF kommer i Europa, og hvornår I skal booke billetterne til årets pokalfinale.

Mangler du nogle at tage afsted med, kan du dog altid stille dig op på stemningstribunen bag det ene mål. Her er der altid gang i den, og du kan stå med en masse andre passionerede fans og skråle til alle de AGF-sange, du kender og holder af. 

Nedtakten er også vigtig

Er der tale om en stor kamp, fortjener den også at blive rundet ordentligt af. Derfor kan du passende tage ned og få en øl eller anden drik efter kampen, hvis AGF har vundet, og du og dine kammerater lige skal have diskuteret de sidste fodboldrelaterede emner. Aarhus er rig på værtshuse og oplagte steder, hvor du kan få en øl til en billig pris. Er der tale om en fodbold-søndag, kan det være, at nogle af de andre Superliga-hold spiller samme dag, hvorfor I passende kan tage et sted hen og overvære rivalerne spille på storskærm. 

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments