Sådan better du på AGF’s kampe som en pro

0

Glæder du dig også til at se hvordan Mikael Anderson klarer sig hos AGF, og har du lyst til at satse penge på hvordan hans kampe kommer til at gå? Så har du brug for at lære om betting, proportionelle væddemål og meget mere.

Denne guide lærer dig forskellen på de forskellige betting former og hvordan du better som en professionel.

Live betting

Live betting er en speciel måde at sportsbette på, hvor man spiller på en kamp eller en begivenhed mens den spilles. Når der sker ændringer i kampens udfald vil oddsene blive opdateret, og man kan følge med i hvordan udfaldet påvirker oddsene.

Det er en ideel form for betting for folk, som ønsker sig endnu mere spænding under kampen, og folk som vil se holdet og spillernes form an inden de better. Hos nogle online casinoer, som Comeon Danmark, kan man livebette på kampene, mens de spilles.

Når man better live, vil oddsene hele tiden ændre sig i forhold til hvordan kampen går. Har AGF hele tiden bolden og presser modstander holdet, så vil oddsene for AGF stige.

Betting og væddemålstyper

Almindelig sportsbetting er så simpelt som, at man forsøger at forudsige et udfald inden kampen spilles. Der findes forskellige måder at bette på og forskellige slags bets. De forskellige ligaer byder stort set alle sammen på væddemål af alle slags. Se hvordan det går AGF i Superligaen her.

Vædddemålstyper

  •     Single væddemål

Dette væddemål handler om, at gætte kampens udfald rigtigt. Det kaldes også 1X2 væddemål fordi man kun kan vædde på at hjemmeholdet (1) eller udeholdet (2) vinder, eller at det bliver uafgjort (X).

  •     Kombineret væddemål

Et kombineret væddemål er en lidt større risiko, men man har også chancen for større gevinster. Her kan man spille 1X2 væddemål på flere kampe på en kupon. Man forsøger altså at gætte flere kampes udfald og man vinder kun, hvis man har gættet rigtigt på alle de kampe man har spillet på.

  •     Handicapspil

Denne væddemålstype hentyder til spil, hvor det ene hold er tildelt en fiktiv fordel eller ulempe. For eksempel hvis AGF tager imod Viborg, og AGF er storfavoritter, gives der en fiktiv fordel til AGF som betyder, at de har et forspring på for eksempel to mål.

Så kan man vælge at spille på den fordel eller at satse og spille på at favoritten taber. 

  •     Systemspil

Systemspil fungerer lidt ligesom kombinerede væddemål, forskellen er dog, at ikke alle spil behøver at være korrekte for at man vinder. Det kan for eksempel være et ⅔ systemspil, hvor man vinder gevinst ved to ud af tre rigtige.

  •     Proportionelle væddemål

Det er de væddemål, hvor man skal forsøge at forudsige et præcist tal. For eksempel hvor mange mål en spiller scorer i løbet af kampen, hvor mange målforsøg et hold kommer til at have, eller hvor stor målforskellen er på vinder og taber holdet.

Nu kender du til væddemålstyper og hvilke måder man kan bette på, så du er mere end klar til dine AGF væddemål!

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments