Rygte: Serbisk storklub vil have AGF keeper

Skrevet den 18. juli 2017 - 14:40 af
Foto: Jesper Zacho Elgaard

Selvom den unge serbiske målmand, Aleksandar Jovanovic har haft en noget svingende start i AGF, har han fortsat et stort navn i Serbien, hvor han også er på det serbiske A-landshold.

Den traditionsrige Serbiske storklub, Røde Stjerne, har umiddelbart sat sig for at hente Jovanovic, efter at man har solgte førstemålmand Manojlovic til den spanske klub, Getafe.

Det er det serbiske medie, Blicsport.rs, der melder, at Røde Stjerne er interesseret i at købe Jovanovic, men AGF målmanden kender altså ikke noget til interessen.

“Jeg har læst om Red Stars interesse i medierne. Jeg ved ikke, om klubberne forhandler, for jeg har ikke hørt noget fra Århus. Jeg er på kontrakt, så min skæbne er i samarbejde med mig op til min klub”, udtaler Aleksandar Jovanovic til Hotsport.rs ifølge tipsbladet.dk.

Jovanovic har fortsat tre år tilbage af sin kontrakt med AGF, så det må forventes, at serberne skal frem med den store pengepung, hvis de vil købe ham fri.banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

 1. Alt over 3 mill og vi skal sælge. Hvis ikke de vil byde mere kan han stadig nå at udvikle sig til en klassekeeper. Men der er et stykke vej for ham. Kan vi ikke købe Horsens nye keeper for de penge? Han så sindssygt stærk ud.

 2. alt afhænger af pris og hvad vi kan få ind alternativt. Jeg synes, Staff er på samme niveau, selvom de kan noget forskelligt. Ingen tvivl om, at målmandsposten stadigvæk er et svagt punkt på holdet.

 3. Ser rigtig gerne et bytte af Jovanovich til en stærk dansk/skandinavisk keeper, specielt hvis der kan komme lidt kroner i kassen samtidig.

  Lindegaard ville selvfølgelig være oplagt og meget stærkt (og dyrt). Evt. Kevin Stuhr i Sverige for et par sæsoner hvis han stadig holder et højt niveau. Stephan Andersen ville også være stærkt, men han hiver nok også en høj løn.

  Den sportschef der henter Jeppe Højbjerg mener jeg umiddelbart skal fyres.

  1. Så at hente en 33-årig målmand der har spillet 60 kampe på 7 sæsoner vil være en meget stærk signing, men at hente en 22-årig målmand der sin alder taget i betragtning har vist sig umådeligt lovende, er fyringsgrundlag.
   Det er godt nok unuanceret.

   Højbjerg kan skrive OL, en U21 slutrunde og godt 40-50 Superliga kampe på sit CV – Eftersom målmænd sjældent peaker så ungt, så ville han være en fremragende signing.
   Lad os sammenligne med de tre andre du nævner.
   – Anders Lindegaard fik Superliga debut som 22 årig, var 24 år da han blev udlejet til Kolding i 1. division og først som 25-årig blev han fast mand på et niveau sammenligneligt med Superligaen.
   – Stephan Andersen var tidligt igang og som 22 årig spillede han Superliga for AB. Han kom så en tur til England, men fik ikke meget spilletid inden han som 26-årig vendte hjem til Superligaen og Brøndby. (Mindes ham dog som en meget udskældt spiller i Brøndby trøjen).
   – Kevin Stuhr Ellegaard, endnu en spiller som var en tur i England og blive skolet. Det var dog først som 24-årig at han blev fast mand på Superliga niveau, da han blev hentet til Randers FC.

   Alle disse målmænd har altså fået deres Superliga (Eller tilsvarende) 2-4 år senere end den alder Jeppe Højbjerg er i nu.
   At Højbjerg så til tider har set svag og svingende ud, skyldes nok hans manglende erfaring og EFBs ganske rædderlige bagkæde.

 4. Tøffe kalder Jovo en sprællemand..
  Han mangler i hvert fald ro og koster flere mål gennem en sæson
  Så sælg blot til en god pris…
  Hvem der så kommer ind er spændende – men gerne en dansk/skandinavisk spiller.

 5. Ja, det er da hamrende unuanceret, ingen tvivl om det. Men faktum er at Højbjerg de sidste to år har droppet igen og igen. Flere gange uden man kunne bebrejde andre end ham alene. Den usikkerhed er der ikke brug for på et hold hvor forsvaret er det svageste led. Der er mere brug for noget erfaring og sikkerhed.

 6. Sælg ham med det samme, men en mil, er da for lidt, er han ikke inde omkring deres landshold, og så er det et top hold der kigger på ham,jeg synes slet ikke han er bedre ind staff , personligt vil jeg gerne have staff på mål igen, selvom jeg ved flere er imod mig, men jeg husker stadig hvor tit han har reddet agf, og ja han laver fejl som mange gør, men folk glemmer bare, agf forsvar har seriøst i mange år været lort, og når man bliver skudt ned hver kamp, vil alle også lave fejl, sådan vil jeg også sige om Højbjerg, Esbjerg har jo også sejlet, så synes også han er et godt bud, plus han er nok billig nu, og det er en man kan sælge om nogle år og tjene på, og så kan de få russer og dap med i prisen,

 7. Jeg synes nu at Jovanovic har spillet sig op på det seneste, eksempelvis havde han i Horsens kampen en klasseredning i første halvleg.
  Han er meget ung og han vil blive bedre, så hvis vi kan få en ordentlig pris eksempelvis 4 mil. så sælg …
  Ellers skal vi satse på ham, og prøve at holde den samme backkæde+ målmand i et par sæsoner, så vil vi få et markant bedre forsvar ud af de spillere vi har.
  Så kan vi fint sælge ham om et par år når han er endnu mere værd.

 8. Jeppe Højbjerg har haft en formkrise, men ellers været uhyggelig stærk i flere sæsoner trods sin unge alder, og synes vi skal satse på spillere på vej frem, som bliver bedre med alderen, kan udvikles og sælges videre.

  De andre er ældre målmænd – stadig gode, men ret beset er der vel ikke så mange herinde der har set dem spille i flere år, så de er også svære at vurdere.

  Men vel ellers skal vi vel også kigge i udlandet om vi kan finde et scoop som Horsens har gjort eller vi selv gjorde med Jovanovic, hvis han ellers bliver solgt….

Skriv et svar