Rygte: AGF interesse for Lasse Vigen

Skrevet den 11. januar 2017 - 13:29 af

Lasse Vigen der til daglig betræder græsset i Fulham F.C. skulle ifølge MTAC’s kilder være utilfreds med tilværelsen i det engelske. Dette har fået ham til at kigge mod hjemlandet og mod ALKA Superligaen, hvor han senest optrådte for danske FC Midtjylland.

Lasse har kontraktudløb sommeren 2018. AGF skulle ifølge MTAC’s kilder være iblandt de interesserede i at tilknytte den talentfulde midtbanespiller, og der kunne muligvis være tale om en lejeaftale.

Tidligere da Lasse spillede i Esbjerg var han til prøvetræning i Arsenal, men endte altså på FCM’s talentakademi indtil han kom til prøvetræning i Fulham, som endte med at tilknytte ham på en kontrakt.

DEBAT:

Skal AGF hente Lasse Vigen?

Kommentarer

 1. Jeg har set ham spille to gange i The Premiership, en gang centralt og en gang på kanten. Han bliver aldrig en kantspiller, men kunne derimod løfte niveauet betragteligt på den centrale midtbane. Såfremt han kommer til AGF er det helt sikkert farvel til Danny Olsen og eventuelt også en Elmar Bjarnason.

  1. Vores informationer stammer fra en kilde tæt på personen. Vi VED, at der er interesse fra AGF, men om den er gensidig fra Vigen, og hvor langt de evt. er, ved vi ikke.

 2. Tror roligt LV kan kigge sig om efter noget andet. Hans adgang til spilletid ophørte stort set på klokkeslettet for Jokanovic tiltræden. Han er ikke engang i truppen længere efter at have været fast mand under tidligere managers.
  Sidstnævnte, Jokanovic, har i øvrigt gennemført en udskiftning – udrensning er måske mere træffende – der får AGFs seneste transfervinduer til at ligne en konfirmandstue, 18 ind og 25 ud tror jeg at jeg talte til.
  Til AGF. Tjahh, hvorfor ikke.

 3. ja tak, men nævn 1 god grund til, han ville vælge AGF? Jeg går hermed ud fra, at der er andre danske klubber fra top 4-5 der også er interesseret!
  Skulle LV komme til AGF, ja så må DO og EB’s tid være forbi, deres lønninger tilsammen svare sikkert også til, hvad han tjener i Fulham?

 4. Hvis vi glemmer alt om den eventuelle aftales format, altså en lejeaftale, er det her en drømmetransfer. Lasse Vigen er et KÆMPE scoop i AGF-sammenhæng. Kvantitativt mangler vi ikke centrale midtbanespillere, men det gør vi kvalitativt. Jeg har tit været frustreret over, at vi ikke har haft en Lubotka-type. Vigen ville gøre en KÆMPE forskel i AGF. Enormt talent.

 5. Fint men syntes hellere vi skulle se os om efter en permanent løsning, har det altid lidt lunkent med lejeaftaler, hvis han kommer og gør det godt, men vi får ham ikke permanent, så heller vi hentede en der kunne være med til at bygge op i stedet…

 6. Ifølge et Fulham forum, så anslås det er Lasse Vigen har en årsløn på ca. 4 mill kr., hvilket ikke er usandsynligt for et talent der spiller fast i Europas 5-6 bedst lønnede liga. Dermed ville det virke usandsynligt, ihverfald fra et økonomisk perspektiv, at han skifter permanent.

  Skulle han skifte til Danmark, ville det sandsynligvis være med henblik på spilletid op til slutrunden il sommer.

  Jeg ville også have betænkeligheder ved en lejeaftale, omvendt ville vores direkte konkurrenter som f.eks. AaB, OB m.fl. sikkert stå klar med kyshånd.

 7. Jeg synes Lasse Vigen ville pynte på et hvert superligahold, men jeg synes ikke vi skal leje “urealistiske” spillere for at forstærke os nu og her. Jeg synes lejeaftalerne med Elez, Cavric og Iko giver mening, men ikke Vigen eller Kusk m.m. Så hellere køb en spiller hvor vi kan være med og som er økonomisk forsvarligt at investere i.

Skriv et svar