Rundt om Jeremiah: AGF er en stor gruppe venner (3/4)

3

Det er kendt, at de største forskelle ved at skifte klub igennem landene ikke kun er spillet på banen men ligeså meget livet udenfor banen og den fodboldkultur, der hersker i landet. Netop de temaer beskæftiger White sig med i sin nye bog, og omkring Danmark versus Frankrig fortæller den eftertænksomme amerikaner til morethanaclub.dk:

“Selvfølgelig er der forskel på, hvordan man spiller fodbold, men vigtigere så er der stor forskel på kulturen i disse lande. Jeg har forsøgt at være meget åben omkring de nye kulturer, jeg har mødt, men det har været svært i nogle situationer. I Frankrig holdt mange af spillerne sig for sig selv, mens det er helt anderledes i Danmark. Holdet hos AGF er som en stor gruppe af venner, og holdaktiviteter er meget normale her.”

White afslutter med at bekende, at han absolut bedst kan lide den filosofi og kultur, der er i Danmark frem for Frankrig, men understreger, at hvis man skal have succes i Danmark, så skal man være åben og villig til at indrette sig.

I morgen bringer vi sidste afsnit i artikelserien om Jeremiah White, hvor der blandt andet vil blive nævnt fremtidsplaner og AGFs fans.

Få notifikation
Notifikation ved
3 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
BobbySixkiller
15 år siden

"I Frankrig holdte mange af spillerne sig FRA sig selv, mens det er helt anderledes i Danmark"
Betyder det så at de danske spillere piller meget ved sig selv;-)

ferca
15 år siden

LOL…Steffen "pilfinger" Rasmussen og Peter"jeg leger med mig selv" graulund

Truelsen
15 år siden

Så skulle det være rettet;)