Riel: Jeg mangler at score, men jeg håber snart det kommer

Skrevet den 20. november 2017 - 14:33 af
fra agf.dk

Andre Riel lignede ganske hurtigt et flop i mange AGF fans øjne, da han blev hentet til klubben, og kort efter var henvist permanent til bænken. Det lignede endnu en Jeppe Kjær historie, hvor angriberen simpelthen var blevet fejlcastet.

En karantæne til Kasper Junker og gode træninger fra Riel, var dog med til, at han startede ind mod Silkeborg i forgårs, og den 28-årige angriber blev grundet sin præstationer kåret til man of the match.

Angriberen selv var glad for endelig at være tilbage, og levere noget der mindede om en rigtig god kamp.

“Det er langtid siden min første kamp, så det var dejligt at komme ind og være en del af start-11’eren igen”, udtaler Andre Riel til AGF.dk

Riel mangler dog stadig lige at få prikket bolden ind, og det var da også det eneste, som han havde en finger at sætte på sin præstation i kampen mod Silkeborg.

“Det var selvfølgelig at score. Det er heldigt, at vi har Bundu der kan score i dag, men jeg mangler at score, og det håber jeg selvfølgelig snart kommer”, lyder det fra Andre Riel.

Hvordan synes DU, at Riel klarede det mod Silkeborg, og banker han på til flere pladser i startopstillingen? I såfald, skal det så være en konstellation med Duncan og Riel, eller Riel og Junker?banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

 1. Det var tæt på, men Riel manglede lige at blive “ramt” i den rigtige situation, hvor han selv kunne komme til en oplagt afslutningsmulighed mod Silkeborg, men synes han gjorde det godt ellers!

  Tror stadig Duncan og Junker er de foretrukne, men Riel kan sagtens banke på til startopstillingen igen.
  Om det skal være med Duncan eller Junker kommer nok lidt an på modstanderen. Junker og Riel vil give masser af fart i angrebet, og det er jo ikke fordi Duncan bare “banker” dem ind på samlebånd længere, så de 2 andre kan sagtens vise sig at være lige så farlige, men synes stadig Duncan har stor betydning for holdet, ikke mindst på dødbolde. Og hvor det kommer til at se langsomt ud, når han er alene i angrebet, så hjælper det med en makker som Junker eller Riel.

  1. Har ikke helt set samme hårdhed fra Riel som Graulund havde; på godt og ondt.
   Graulund kunne godt være en bisse,, der gik over stregen, men det var også det, der var med til at gøre ham god.

  1. Nu siger jeg jo ikke at Riel ikke kan blive god.
   Arons adfærd på banen var vel også den diametrale modsætning til Graulund, men derfor endte han alligevel med at blive meget god inden han blev solgt.

Skriv et svar