Riddersholm prioriterer fysisk præget opstart

Skrevet den 5. januar 2017 - 17:21 af
Foto: Jesper Zacho Elgaard

Som bekendt havde AGF-spillerne i dag første arbejdsdag i det nye år. Det betyder traditionelt en masse løbepas, ligesom adskillige test skal være med til at fastligge, om spillerne har været flittige nok til at holde fysikken ved lige, i deres vinterpause.

Men i AGF bliver det i år endnu hårdere og endnu mere fysisk betonet end normalt. I hvert fald ifølge cheftræner, Glen Riddersholm:

“Jeg har givet vores fysiske træner og resten af sundhedsstaben alle de uger, de skal bruge her i opstarten, og så må jeg til en vis grad tilsidesætte den sportslige del, for nu skal vi have et hold , der fysisk er der, hvor de skal være i forhold til den spillestil, vi praktiserer”, siger han således til stiften.dk og fortsætter:

“Det er nødvendigt, hvis vi vil have afkast af den aggressive og fremadrettede spillestil, som vi ønsker at mestre i AGF. Det kræver, at det ikke bare er i kortere perioder i løbet af kampene, som man så i efteråret, men at det sker over samtlige 90 minutter. Vi vil se spidse albuer, så der vil blive skruet en hel del i forhold til hårdheden i løbene her i opstarten”.

Vinteropstartens første træningskamp finder sted d. 19/1, når der AGF tørner sammen med bysbørnene fra Aarhus Fremad.

Kommentarer

  1. Den del af fodbolden savner man ikke…. “Ja, god tirsdag aften drenge…. det er koldt, det er mørkt, så find løbeskoene frem, og så løber vi 10 km. rundt i byen til nar og grin for alle der sidder i deres varme stuer. Bagefter træner vi 45 min. på en stenhård grusbane, hvor vi prøver at undgå de områder, hvor der er tilfrosne vandpytter… Tøjet, der rives i stykker, ved kontakt med det hårde grus, er for egen regning”… “Vi gentager i øvrigt seancen på torsdag”

Skriv et svar