Riddersholm: Bedste AGF trup i min tid

Skrevet den 11. juli 2017 - 11:04 af
Superligaen AGF - AaB 19- 02-2017 19-02-2017 i Aarhus på Ceres ParkFoto: Jesper Zacho Elgaard

Det er svært ikke at få armene ned over de spillere, som sportschef, Peter “PC” Christiansen har formået at hente ind. Hele fem spillere der næsten alle kan gå direkte ind i startopstillingen er da også medvirkende til, at Glen Riddersholm kalder den nuværende trup, for den bedste i sin AGF tid.

“Vi har fået nogle bedre forudsætninger for at lykkes, og det må jeg rose både “PC” (Sportschef Peter Christiansen, red.) og også ledelsen for at give os. Det er klart den bedste trup, vi har haft i min tid i AGF”, udtaler Glen Riddersholm til bt.dk

De seneste indkøb i form af Adama Guira og Tobias Sana har ikke fået meget spilletid på det seneste i deres respektive klubber. I et andet interview udviser Glen Riddersholm dog ikke den store bekymring for dette.

Kommentarer

 1. ”Hele fem spillere der næsten alle kan gå direkte ind i startopstillingen…”
  ”Det er klart den bedste trup, vi har haft i min tid i AGF”, udtaler Glen Riddersholm…”

  – Jeg håber da, at de nye spillere ALLE er klar til kamp !!!

  – Skal jeg forstå de sådan, at den tidligere sportschef ikke gjorde det godt nok i indkøbet af hele 12 nye spillere i sommervinduet 2016 ???

  1. Kanstrup, Ankersen, Guira, og Sana kan vel alle forventes at blive en del at startopstillingen, men Guira og Sana mangler kamptræning, så de går næppe direkte ind i startopstillingen fra 1. kamp (desuden ved jeg ikke, om man har modtaget Guira’s arbejdstilladelse endnu). Ankersen kom også lidt “rusten” til klubben, men tror han starter mod Horsens fordi vi ikke har de store alternativer, og han nu har nået at være nogle uger i klubben, og været med i de fleste af træningskampene.

   Møller er lidt mere 50/50; Han må formådes at være bedre på backen end Juelsgård, der ofte var en katastrofe i det defensive, og Djamal, hvis han ikke bliver solgt, men det er ikke givet, at han bare slår Stage af pinden!
   Godt nok er det en hæmsko for Stage på venstre back, at han er højrebenet, men se i Liverpool, hvor Klopp i forrige sæson foretrak Milner på venstre back, fremfor Moreno.
   Uden dog at sammenligne Stage med Milner, så er begge højrebenede midtbanespillere (foretrukket centralt).
   Jeg går ud fra at man har hentet Møller for at han skal spille, og jeg forventer også at han tager pladsen på et tidspunkt, men Stage kan IMO sagtens vise sig at være bedre!

   Hvad angår Jens Anderssons ageren forrige sommer, så var det ikke helt tilfredsstillende sammenlignet med denne sommer!
   Ikke så meget antallet af spillere, men det var en noget mere broget flok. Og man havde ikke tidsnok stammen på plads, som vi har nu inden sæsonstart.
   Jeg siger ikke at Andersson ikke er en dygtig sportschef, for det fik jeg indtrykket af at han faktisk var/er, men hans netværk og købs-strategi bar umiddelbart for megen præg af hans tid i Hajduk Split, omend han kun var der kort. Tror i hvert fald at mange af de spillere han har hentet til AGF ville ha’ passet bedre i Hajduk!

  2. som næsten altid fortiden er en artikel på MTAC noget man har taget fra anden siden, læs dette link så vil du se at det er ikke det han siger…http://www.bt.dk/superligaen/superliga-klubs-vilde-scoop-her-er-prisen-for-fem-nye-profiler?referrer=RSS&utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

 2. Det er ihvertfald svært med dobbbeltnegation, og jeg har nu svært ved at få armene ned 🙂

  Nu mangler vi bare at sende Djamal og måske DAP videre med et par ok salg, og hente en knivskarp angriber ind, som har nogle af Duncans dyder. Så vil dette vindue (på papiret – vi kender jo allesammen AGF) være det bedste jeg kan huske.

 3. Læste i øvrigt i BT, at man tilsyneladende kun har brugt lidt over en mill. i transfersum for de nye spillere, hvilke har været brugt på Ankersen og Guira, mens de 3 andre har været transferfrie.
  Det er self. fint at man har kunnet få de 2 spillere så billigt (selvom klubberne gerne ville af med dem synes jeg stadig det er billigt), men der er jo også noget, der hedder sign-on-fee for transferfrie spillere. Og jeg kunne godt forestille mig at Kanstrup, og måske også Sana har forlangt et ganske pænt et af slagsen!
  Og så er der jo også lige det med lønnen!

  Det kan godt være at AGF ikke har skullet betale andre klubber så meget for at hente de nye spillere, men det er jo langtfra det samme som at de har været/kommer til at være billige!

  1. Guira fik sin kontrakt ophævet i Lens før vi hentede ham, så der er ikke betalt en transfersum for ham. Alt under 3 mio for Ankersen vil jeg kalde godt købmandskab, selvom han var frosset ud i Belgien havde han en lang kontrakt.

  2. @ gffan17:

   Jeg forholdt mig kun til, hvad der stod i artiklen, men ja! Giver da ikke mening at ha’ betalt transfersum til Lens, hvis hans kontrakt var ophævet.
   Måske BT bare har rod i deres oplysninger, eller måske har de fået forvekslet med sign-on-fee, der ikke går til klubben (han han er kontraktløs), men spilleren selv?

 4. Vi har fået færre ind, end vi skaffede os af med, og alligevel er vi klart forstærkede og kan stadig slippe af med et par bænkevarmere.
  Og for første gang længe har vi nu også en teknisk dygtig midtbanemand, der selv kan drive bolden frem i fart. Det har været savnet.

Skriv et svar