Reaktioner fra gårsdagens sejr: “Noget af det bedste i min AGF-tid”

3
Foto: ritzau7Ernst van Norde

Gårsdagens sejr mod Helsingør betyder, at AGF nu har 10 points ned til nærmeste efterfølger, med andre ord skal der gå meget galt før AGF ikke spiller Superliga-fodbold i den kommende sæson.

Det var en kollektiv sejr i fredagens nedrykningsgyser, en kamp hvor alle bidrager og holdånden synes i sit es. AGF-defensiven står i store dele af kampen fejlfrit, Daniel A. Pedersen suger livet ud af Helsingørs offensive stød som en tunet Nilfisk-støvsuger, mens de offensive kræfter, ført an af Sana og Amini agerer leverandører på flere målfarlige chancer.

Alle points tæller i den dramatiske nedrykningsduel, og i går fik AGF luft i tabellen, da man sænkede FC Helsingør med en 2-1 sejr på eget græs. Cheftræner David Nielsen var, i store træk, yderst imponeret over hans mandskab:

– De første 20 minutter af anden halvleg er det noget af det bedste, jeg har set i min tid i AGF. Vi dominerer på bolden og kombinerer os flot til mange chancer, lyder det fra David Nielsen i følge AGF.dk, der til trods for de rosende ord, stadig ser plads til forbedringer:

Se også: Rasmus Tantholdt sætter sit dreamteam

– Jeg har ikke tidligere været med til at dominere et Helsingør-hold så meget som vi gjorde i dag. Selvfølgelig er det ikke godt nok, at de får scoret og vi så bliver forkrampet i en periode efter […] vi taber godt nok noget af vores momentum og det skal vi blive bedre til at bevare. Men vi slår flot tilbage og ingen kan vist være i tvivl om, at vi fortjente sejren, sagde David Nielsen.

Det blev også til en assist for Amini og en kasse fra Tobias Sana. Og så rundede Martin Pusic af, igen med at blive matchvinder med hans flyvende sejrs-hovedstød. Tobias Sana var igen glad for at kunne tilføje en kasse til målkontoen:

– Det er var dejligt at få scoret igen og det kom i en god periode i kampen. Men det vigtigste er altid, at holdet gør det godt og, at vi vinder. Og selv om sejren måske godt kunne ha’ været større, så er det virkelig en dejlig sejr for hele holdet, sagde Tobias Sana, der ikke var tilfreds med, at holdet i perioder fik overladt for meget momentum til modstanderne.

AGF topper nu pulje 1 med 38 points, skarpt forfulgt af Hobro IK, der møder Silkeborg i næste opgør, en kamp Silkeborg skal vinde. Dermed skal der gå meget galt før AGF ikke sikrer sig Superliga-overlevelse.

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
chilli
Bruger

Ja, det ser efterhånden godt ud, og svært ikke at være optimistisk for næste sæson.

midgaard
Bruger

Selvfølgelige skal vi bevæge os videre opad – og i næste sæson må destinationen blive top-6. Uanset gruppe-placeringen i denne og sidste sæson, så har det efter min opfattelse været nogle spændende kampe – håber vi gør os “fortjente” til en top-6 placering, og som AAB og ACH i denne sæson ikke bare blive det nødvendige fyld, der gør top-6 gruppen fuldtallig.

zcml
Bruger

Enig midgaard! AaB og Horsens har ikke noget at lave i Mesterskabsspillet; det var bare dem, der havde været bedst af de 10 nederste over Grundspillet.
Som formen er lige nu, kunne vi, OB, og Hobro nok ha’ gjort det mindst lige så godt.