Reaktioner efter sejr: Målskytter i højt humør og David Nielsen yderst tilfreds

8
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

Der var højt humør i truppen efter gårsdagens flotte sejr mod Brøndby, og reaktioner efter kampen var fyldt med positive meldninger. 

Lad os starte uden for banen. Her var David Nielsen en tilfreds mand efter sejren og han selv mener, at sejren blev endnu bedre da Brøndby faktisk spillede en god kamp:

– Forrygende fodboldkamp i en kulisse som er få forundt i Danmark. Vi spiller en fantastisk fodboldkamp mod en modstander, der også spiller en god kamp, lyder det fra cheftræneren, der fortsætter:

– Vi har en utrolig stærk mentalitet og det er en fantastisk respons vi har, fuldstændig upåvirket af, at Brøndby to gange udligner. Det viser hvilket omklædningsrum vi har, og hvilken trup vi har, fortæller David Nielsen til AGF kort efter kampen.

Sana, Anker og Højer i højt humør

David Nielsen havde lagt den rigtige taktik før kamp. Han ville straffe Brøndby med dybdeløb og fart – og det virkede. En af nøglerne til det var Tobias Sana, der for alvor kunne sætte fart i spillet. En assist og det uforglemmelige frisparksmål fra Sana, så bliver det vel ikke bedre.

Om kampen i går fortæller Sana:

– Det er rart, det er sådan en spiller jeg gerne vil være. Jeg vil afgøre kampene enten med mål og assist og det gjorde jeg idag. Jeg har jo ikke spillet så meget som jeg gerne vil på det sidste. Jeg har brug for flere kampe i kroppen, siger Tobias Sana efter kampen. Hvis flere kampe i kroppen betyder et endnu højere niveau, ja, så er vi i gode hænder.

Og så nyd lige det her interview med de to målskytter fra gårsdagens kamp – tydeligvis i højt humør efter en fremragende indsats:

– Anker: Højer har snakket meget om hans venstre ben. Vi har sagt, okay Højer, så vis det, så det rart at se, at han holder hvad han lover. Men det var et fint mål,  ikke et godt mål, et fint mål.

– Interviewer: Hvad med dit eget?

– Anker: Super mål.

– Højer: Er der nogen der kan huske Ankers mål?

– Anker: Jeg tror Schwäbe (Brøndby-keeper red.) kan huske det….

Se resten af interviewet her:

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
zcml
Bruger

Flot sejr, og taktisk klogt spillet kamp! Brøndby havde måske med meste spil, og de fleste chancer, men som så mange andre tit har straffet os ved, spillede vi mere fornuftigt og effektivt. Så vil ikke sige at det var ufortjent, selvom Brøndby nok mener noget andet 😉 Det gør også sejren endnu flottere, at det var uden 2 bærende kræfter, hvoraf det ikke engang var den oplagte afløser for den ene, da han også var ude med skade, men Stage gjorde det rigtigt fint på Aminis sædvanlige plads. Han har ikke helt samme overblik, men på ren vilje får… Læs mere »

Juniorxx
Bruger

Statistikken for den kamp siger jo at BIF var overlegne, men hvis man kigger hvor mange redninger Whalley har, er det vel kun den fra 1.halveg hvor de afslutter udefra. Syntes det var fuld fortjent. at hvis der skulle værre en vinder at det blev os. Håber at det giver David lidt mere lyst til at rotere så vores opstilling passer til modstanderen, at Stage viser sig som fuldt ud dygtig nok til at spille 8’er. I Horsens savnede jeg at man havde roteret lidt så spillerne havde passet til den fysiske opgave. Personligt er jeg ligeglad hvem der scorer… Læs mere »

Juniorxx
Bruger

Jo Austin er et ordentlig skur, men mindes ham i BIF som utrolig stor i sine bevægelser. Så det skal udnyttes. Selvom det kunne være fedt med Kaastrup eller Bundu på kanten, må man give spelmann at han greb chancen og i min verden spillede godt mod BIF., så tror han starter. Også fordi det er ude hvor fokus vil være på en stærk defensiv

Problemet er at vi nok er mere boldførende, hvilket ikke altid gør Spellman bedre, da han ikke altid er gode venner med kuglen, men hellere vil jagte og løbe dybt.

zcml
Bruger

Husker ham heller ikke for noget nævneværdigt i Brøndby. Og øgenavnet med køleskabet var udelukkende også møntet på hans fysik, men husker ham også som værende hæmmet af den på hurtigheden.