Reaktioner efter FCN – AGF

9

Ove Pedersen til TV2 Sporten om dommeren:

– Jeg vil ikke stå og tude, men der var flere ting, der gik imod os. Dommeren valgte for eksempel at dømme straffespark flere sekunder efter, at Bernburg skød. Først da bolden røg forbi mål, blev der fløjtet straffespark, og så fik vi også et rødt kort.

Peter Graulund til Superliganyt.dk om dommeren:

– Han er så frygtelig arrogant. Han sagde, jeg skulle tage armen væk. Jeg forstår ikke, hvorfor han altid er så arrogant.

Peter Graulund til JP.dk om dommeren:

– Det var to tynde advarsler, der hæmmede de to spillere. Lige efter gik Dennis Cagara i hælene på mig, uden der blev delt kort ud. Han havde ingen linje overhovedet.

Jeremiah White til JP.dk:

– Jeg ville gerne have puttet den anden mulighed ind. Vi skal snart til at vinde.

Jesper Blicher til JP.dk om målet:

– Det var en lettelse at score og få brudt det kompleks. Så slap vi da for den rekord.

Få notifikation
Notifikation ved
9 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
TopFan
15 år siden

Jeremiah White: "Vi skal snart til at vinde"… øhhh nej. VI SKAL vinde næste kamp. alt andet er uacceptabelt.

DanielBlicher
15 år siden

Så må vi tage Lyngby næste weekend… GOGO!

ulricht
15 år siden

Synes det er for ringe med alt det tuderi over dommeren 😐 Ja – han skulle måske have givet et kort til et par nordsjællandsfolk herunder Cagara Ja – der var klart straffe og rødt kort til Kure også selvom spilafviklingen lige skal slutte først (hvor mange gange skælder vi ikke ud over, at en dommer fløjter for tidligt og tager en situation fra et angribende hold) Ja – dommeren dømte faktisk ok og kan ikke skældes ud for vores nederlag Ja – Butz skulle have været sendt i bad ligeså med et rødt kort. Fik det ikke udelukkende fordi… Læs mere »

nettohunden
15 år siden

Arh – nu stopper du vist. Synes bestemt osse dommeren gør det okay og forstår ikk de tuder. Men mht Budtz var der da ikke skyggen af rødt kort – han rører ham jo næsten ikke…

ulricht
15 år siden

nettohunden

Budtz stopper ham i eller frit løb mod mål ved at hive i ham og får det gule kort. Men han var bagerste mand – så det skal altså være rødt.

Tager man de hvide briller af er det ret enkelt. Vi burde have fået to røde kort igår.

benny
15 år siden

[quote]a – der var klart straffe og rødt kort til Kure også selvom spilafviklingen lige skal slutte først (hvor mange gange skælder vi ikke ud over, at en dommer fløjter for tidligt og tager en situation fra et angribende hold)[/quote] Man giver enten straffe eller fordel! Ikke først fordel og hvis den ikke går i mål, så straffe (og rødt kort)!!! [quote]Ja – dommeren dømte faktisk ok og kan ikke skældes ud for vores nederlag[/quote] Jeg syntes nu ikke rigtig at dommeren lagde en linje. Det var lidt op og ned med hvad der blev dømt for. Jeg ville ikke… Læs mere »

benny
15 år siden

[quote]men han skal jo bare give fordel OG straffe.[/quote]

men han skal jo bare IKKE give fordel og straffe.

ulricht
15 år siden

alt den der snak om både fordel og straffe:

Hvordan adskiller det sig fra fx denne situation:

En spiller i angreb bliver standset uregelmæssigt men bolden hopper i situationen hen mod en medspiller, der, hvis han får den, får frit løb mod mål. Dommeren venter lige og ser, om bolden når frem, før frisparket dømmes – fint – mulig fordelsregel… men ellers frispark??? Hvori består forskellen fra i går?

Går bolden i mål = mål. Går den ikke i mål = straffe.

rasmus94
15 år siden

nej ikke når det er staffe, der er det enten eller