Rasmussen: Bliver aldrig dansk landstræner

7

Netop tiltrådte Erik Rasmussen tror ikke på, at han nogensinde kommer ind i billedet til jobbet som dansk landsholdstræner, selvom det er et job der tiltrækker AGF-træneren.

I en overgang var han inde i billedet som potentiel afløser – men nu er han overbevist om, at han aldrig kommer til, at stå i spidsen for det danske landshold.

– Jeg ville da gerne. Det ville være et fedt job, men det er ikke der, jeg har øjnene placeret nu. Jeg tror heller ikke, at jeg nogensinde kommer i nærheden af at blive betragtet som potentiel landstræner af DBU, siger Erik Rasmussen til Ekstra Bladet.

Årsagen skulle angiveligt være, at han har lagt sig ud med nogle af DBUs autoriteter, hvilket er med til, at diskvalificere ham.

Få notifikation
Notifikation ved
7 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Steen6372
12 år siden

Det er jo grundlæggende ERs store problem, at han er utrolig god til at skaffe sig uvenner.

ulricht
12 år siden

Både DBU og MO er jo en flok elitære hoveder, som ikke i mange år har skabt noget som helst for dansk landsholdsfodbold – heller ikke selvom de var usandsynligt heldige i Portugal -. 433 har jo slet slet slet ikke fungeret, og så har de gudhjælpemig baseret al taktik på det system på alle landshold. MO er blevet fyret i alle sine jobs, det er kun DBU, der ikke tør tage konsekvensen af hans dårlige resultater. Til gengæld ville ER kunne gøre det godt. Spørgsmålet er nok, om han har nok international erfaring/indsigt, men som person og træner er… Læs mere »

MUNCHKISS
12 år siden

jeg er ikke uenig i det han siger om DBU[think]

DukZ
12 år siden

Såvidt jeg forstår det er det fordi DBU vil finde en landstræner der også spiller 4-3-3 som MO og det mener ER ikke er en god idé hvis man kigger på de sidste år.

silverfox
12 år siden

Erik lægger sig da aldrig ud med andre fodboldledere!? Eller…..

Stoei
12 år siden

Hvorfor sku du dog også det? Du har vel verdens fedeste job pt 😀

SunGav
12 år siden

Fokuser nu lige på dit nye job, så kan du altid kommentere på det andet senere hen… Først medaljer til Aarhus!