PS: Sanel har genfundet sit killerinstinkt

3

For et par uger siden blev han kritiseret for ikke at gribe chancen, når han fik den.

Siden har Sanel Kapidzic scoret fem mål i fem kampe, og det har ifølge AGFs cheftræner, Peter Sørensen, sat sit præg på dansk-bosnierens spil:

“Jeg synes, han er blevet mere fokuseret. Han har genfundet det her killerinstinkt”, siger Peter Sørensen til kanalsport.dk og uddyber:

“Jeg tror i hvert fald, han er blevet skarpere, og jeg tror også, at han har taget vores tilbagemedlinger til sig.
Der skal jo være en grund til, at vi skal have spillere i vores stald, og hvis det er sådan, at de sidder på bænken og kommer ind, så skal de jo vise, at jeg har taget fejl, og de skal vise, at de er værd at sætte ind en anden gang. Og det var det, jeg savnede lidt for et par uger siden, og det tror jeg, han har taget til sig”, siger cheftræneren.

I sidste uges pokalsejr over Skive nettede Sanel Kapidzic hele tre gange, og det var en helt speciel oplevelse for den 20-årige angriber:

“Det er lang tid siden, jeg har scoret tre mål eller bare to mål. Vi skal nok helt tilbage til ynglingetiden, så det var dejligt at prøve det igen”, siger Sanel Kapidzic.

Med den genvundne skarphed og selvtillid sigter Kapidzic nu mod en plads i AGFs startopstilling. Skulle det ske, vil det passe Peter Graulund ganske fint – så længe der stadig er plads til ham:

“Bare jeg stadigvæk får lov at spille, så gør det ikke så meget”, siger Peter Graulund med et smil på læben.

Få notifikation
Notifikation ved
3 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Bergh
11 år siden

Åh, hvor jeg håber… Har i lige siden jeg så Sanel første gang i 2007 som 17årig set en stor AGF kariere i drengen. er virkelig spændt. Kom så Sanel, og kom så de Hviii.

Keano16
11 år siden

Det har jeg så slet ikke, men lad os da håbe han bliver god

morrison66
11 år siden

Gad vide hvad PS så mener om Høegh, for han har da hverken vist det ene eller det andet og alligevel får han lov til at starte inde gang på gang….