Premierens karakterer – Jova i top

Skrevet den 14. juli 2018 - 23:46 af
Foto: agf.dk

Ventetiden er overstået og det samme er sæsonens første kamp. En af de svære “ifølge papiret” og det var da også en helstøbt holdindsats der lå til grund for pointet i Herning. En enkelt spiller skilte sig dog ud i begge ender af karakterskalaen.

Karakterbogen

1 = Dårlig/uacceptabel indsats

2 = Under middel

3 = Middel/godkendt

4 = Over middel

5 = Fremragende.

UB = Uden for bedømmelse

Alle spillere fra AGF bliver bedømt, dog skal en spiller have spillet mindst 20 minutter, ellers er denne spiller uden for bedømmelse

Karaktererne er som følger:

Jovanovic (5) Endte som dagens redningsmand på straffesparket. Havde desuden en flot redning på et Onuachu hovedstød i første halvleg. Sikker i sine indgreb og hjalp forsvaret flere gange.

Mikanovic (4) Solid i defensiven, ingen dumme fejl og hjalp flere gange godt til med sine ryk frem på højresiden. Løste sine “højdemangler” fornuftigt på dødboldene.

Backman (4) Stærk indsats af krigeren. Vinder mange dueller.  Løste et par svære situationer rigtigt fornuftigt. Havde et par gode muligheder i offensiven.

Kanstrup (3) Anføreren laver 2 grove fejl som giver hjemmeholdet deres vel nok største muligheder. For lidt konsekvens og opmærksomhed i de 2 situationer er tæt på at koste og hans 3 tal er en middelkarakter. For det var ikke godkendt.

Højer (4) Fin indsats af Højer. Påpasselig defensivt og deltog fornuftigt i det offensive.

Guira (4) Stærk indsats af det defensive anker. Var lige lovlig meget på bolden i en periode, men løste det defensive solidt og med omtanke.

Sverrison (4) Dagens overraskelse i startopstillingen. Løste sin opgave flot og deltog flittigt såvel i det offensive spil samt med tacklinger og pres. Virkede segnefærdig til sidst.

Blume (4) Havde bedste AGF mulighed og var uheldig med ikke at score. En fantastisk fodboldspiller, som samtidig kan kæmpe for holdet og lave frispark om nødvendigt.

Stage (4) Forårets store overraskelse i AGF-truppen var heldigvis blevet klar. Gennemsolid i det meste og så fylder han noget i landsskabet.

Ankersen (4) Var ikke så synlig i første halvleg men kom bedre med i spillet efter pausen. Er klart på vej i den rigtig retning.

Junker (4) Nej, vores spidsangriber scorede ikke, men han arbejdede helt vildt for holdet og holdt modstanderens defensiv godt beskæftiget. Var uheldig med en dårlig berøring i starten af anden halvleg i en 2 mod 1 situation.

Bundu (UB)

Spelman (UB)

 banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

 1. 3 = godkendt, står der øverst i artiklen. Skulle Kanstrup så ikke have karakteren 2 og ikke 3 når i nu skriver at par hans præstation ikke var godkendt??
  Det er noget selvmodsigende at give ham 3 og skrive ikke godkendt

  1. Hej iolli

   Hvis du kender nogen der redigerer denne side, kan du så ikke få dem til at fjerne en gammel grundspilsstilling oven skadesliste med en spiller, der ikke er i klubben længere.

 2. Hej Di Stefano
  Jeg har fikset skadeslisten, er lidt i tvivl om hvorvidt Lunding fortsat er skadet, men han er heller ikke på den liste jeg har at arbejde ud fra.

  Jeg følger lige op på dette, samt det med stillingen.

 3. Junker skal da ikke have et 4 tal ! Kan man få et 4 tal for at løbe rundt og træde i bolden hvor han virkelig fik chancen for at levere. Et 2 tal må være nok, fordi han dog var med hele vejen hjem. Der må kunne findes en transfer fri angriber ude i verden der kan levere fra dag et.

 4. Shit en doven karakter givning. 4 til alle udover Kanstrup der laver straffe og Jova som redder det. Så hvis man tog den situation ud havde alle vel bare fået et 4 tal?
  Junker spiller squ en tynd kamp, han får slet ikke nok ud af det.
  Dino spiller fremragende, bryder flere gange spillet og bidrager ofte offensivt.

 5. God kamp af Jovanovic, der ser ud til at fortsætte fremgangen, og fortjent karakter, omend straffesparket skulle være taget om.
  Jovo er allerede flere meter fra stregen, da der bliver sparket, men det er tilsyneladende ikke noget dommere har øje for, hvilket vi også så under VM.
  Vi kan også se det som en lille kompensation for at dommeren snød os for at spille i overtal det meste af kampen, selvom det nok ikke var et bevidst valg.
  Har ikke lige styr på, hvor mange gange han havde muligheden for at vise Duelund ud, men jeg fik det i hvert fald til 3 klokkeklare gule kort han spillede sig til i løbet af kampen.

  Og så må vi se, om det dommerpanel man har oprettet til at se kampene igennem, og som bl.a. vil slå ned på “film”, har nosserne, når det kommer til stykket, og straffe FCM’s skuespillere.
  Onuachus “svanens død” var nok bare at overspille en situation, hvor der var lidt kontakt, men Dal Hende virkede langt mere bevidst, at han forsøgte at filme sig til noget.

  Det kom så til at handle om alt andet en artiklens emne, nemlig karakterer, men jeg er grundlæggende enig.
  Dog synes jeg at Junker kun var til 3.
  Og et par andre var nok også på kanten til en lavere karakter, men råderummet er self. ikke så stort, når man kun bruger en 5-skala!

 6. Den eneste karakter jeg vil pille er faktisk Ankersens. Synes ikke han bidrog nok til det offensive og var ikke altid for god i hans pres.

  Junkers 4-tal er helt fortjent. Man bliver jo nød til at se på hvad han opgave er. Og lige præcis i denne kamp var hans opgave jo at forstyrre bagkæden, så de ikke kunne stille sig op på midten upresset og spille den rundt derfra. Junker gik i alle nærkampe, og vandt nogle af dem, og det er mod nogen der er meget større end ham.
  Men hvad fik Junker egentlig at arbejde med? Ja han fucker den 2 mod 1 situation, og ja jeg bandede ham langt væk, men eller blev han jo ikke spillet så meget i fødderne, taktikken var vel også at løbene skulle komme fra midtbanen, ned bag backerne mens Junker skulle holder en eller to midtstoppere beskæftiget. Og lige præcis det, gjorde han da til klart 4-tal.

  1. @ Baum2k

   Nu må det aldrig blive angriberens primære opgave at agere første forsvarslinje, omend det spiller en vigtig rolle i dag!
   Og,ja! Han klarede det fint at forstyrre FCM’s forsvar, men han kom ikke frem til så meget.
   Og har taktikken været at han netop bare skulle forstyrre forsvaret, så er det DN’s karakter, der skal trækkes ned

   Synes ikke Junker var så synlig/skarp i de primære opgaver for en angriber. Og derfor kan jeg ikke give ham mere end 3.
   Er dog enig i at Ankersen heller ikke bidrog nok. Han havde 2 gode muligheder; først efter Blumes skud på overliggeren, hvor han totalt fejltimer et saksespark, og siden hopper han op med ryggen mod bolden i en duel med målmanden, i stedet for at forsøge at heade til bolden.
   Ved godt at første mulighed gik hurtig, men som jeg sp det havde han mulighed for at nå at vende med bolden, eller forsøge med hælen.

   Ikke den bedste kamp fra, hverken Junker eller Ankersen.
   Ovenpå opstarten, har jeg dog forhåbninger om at de er bedre næste gang. Det var trods alt en stærk modstander vi mødte, måske den stærkeste. Og FCN er trods alt lettere at “tale” med, selvom de fik bronze.

  2. Syntes Backman spiller en rigtig god kamp og kan godt snige sig op på 5. Stage og Ankersen måske en ned. Backman Kommer i vejen for det meste ved deres dødbolde, og er selv farlig i 2 situationer. Men de duel hold passer ham også rigtig godt. Nok hårdere for ham mod Fcn hvor de spiller rundt om fødderne på modstanderen.

   Junker kæmpede fremragende hvilket er vigtigt mod Fcm, så de ikke for ro til deres lange server. Målene kommer på søndag.

Skriv et svar