Poulsen nyder opmærksomheden

0

Jakob Poulsen har i denne sæson for alvor gjort sig bemærket på banen med flere flotte præstationer for både AGF og i særdeleshed også for det danske landshold. Midtbanespilleren var således på alles læber efter hans fremragende præstation i den røde trøje mod Chile, hvor han af de fleste medier blev kåret til kampens bedste spiller.

Opmærksomheden er dog ikke noget, der tynger den hurtige vestjyde – tværtimod:

“Jeg nyder det. Jeg synes det er meget sjovt. Det er ikke sådan, at jeg kører til København eller noget for at lave et interview, men så længe, at det er her omkring, så stiller jeg gerne op”

“Jeg ved, at det gælder om at promovere sig selv. Det gør det da, selvom jeg ikke promoverer mig selv ved at gå ud og sige en masse fis, som ikke passer. Man bare det, at jeg stiller op, og folk ser mig, det er da med til at skabe interesse om min person og mig som fodboldspiller,” siger Jakob Poulsen til Tipsbladet og fortsætter:

“Medierne er jo en god måde for os at komme ud til folket. Det ved alle. Hvis medierne skriver noget godt om en, og folk ser det, præger det også folks indstilling til en. At optræde positivt i medierne er altid godt.”

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments