Pimpong forhandlinger brudt sammen

16

AGF har trukket sig i forhandlingerne med Razak Pimpong. Det oplyser spillerens agent overfor Ekstra Bladet.

– Jeg kan bekræfte, at der var interesse for Razak Pimpong, men AGF har i dag trukket sig fra forhandlingerne, siger spillerens agent Allan Bak Jensen til ekstrabladet.dk

Grunden til, at forhandlingerne er brudt sammen er ifølge eb.dk, at der er uenigheder mellem Pimpongs nuværende klub, Viking Stavanger og Razak Pimpong.

AGF og Razak Pimpong skulle være nået til enighed. Der er ligeledes heller ikke problemer med overgangsummen, da Viking Stavanger vil lade ham forlade klubben gratis.

Få notifikation
Notifikation ved
16 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Kari8
12 år siden

nå så får vi ikke ham, tror virkelig agf er presset for tiden. Der skal hentes en ny def midt og gerne en venstre midt/angriber som f.eks pimpong

Prinz
12 år siden

"uenighed mellem Pimpongs [b]NUVÆRENDE[/b] klub"

Er han ikke free transfeer / klubløs ? [shock] [shock]

Jonas S
12 år siden

Hm, med Arnason ude, må det altså åbne for et køb af en angriber. hvem ?

jeppe85
12 år siden

Nej han er ikke transferfri.. Det har han aldrig været,, En misforståelse i medierne.. Fuck jeg håber han har styr på det BSN

vestpeder
12 år siden

Det var ikke så godt, når det nu var ham man gik efter, men værre er det vel heller ikke? Så længe vi er så langt fra bunden, så ser jeg ingen idé i at hente en masse spillere (en masse er måske så meget sagt, men i hvert fald 2 ifølge de fleste AGF-fans herinde). Man kan lige så godt spille nogle unge spillere ind på holdet. Høegh og Kapidzic som reserve i angrebet. Og vores midtbane er også kun så dårlig som mange AGF-fans selv gør den til. Lucena og Gjesing (Feilhaber og Povlsen som reserver) på den… Læs mere »

zcml
12 år siden

Hmm[think] når der nu ikke er tale om en overgangsum, hvad kan problemet så være fra Vikings side?

silverfox
12 år siden

Viking har formentlig lugtet penge fra enten AGF eller en af de Egyptiske klubber? Måske har betingelsen for at han kunne skifte gratis, været at han ikke tog til en anden europæisk klub?
Fordi han er stadig på kontrakt, men er fritstillet. Det ligner vel en konkurrenceklausul , som man kender fra erhverslivet?

Hvid af hjerte
12 år siden

Ja det er da virkelig et godt spørgsmål.

Hvis de er klar til at slippe ham uden der skal betales overgangssum.
De var endda så langt at Pimpong var kommet til Århus og skulle præsenteres idag.

Kom så med en forklaring !

Prinz
12 år siden

Tror at AGF og BSN satser på egne angribere, nu hor Dioh er ude. Sådan tolker jeg det ud fra dette klip:

http://www.442.dk/index.php/tv/clip_id=15825/club_id=11

Prinz
12 år siden

Tror måske lidt naivt på at forhandlingerne med Martin J. går i vasken og han nok inden for de næste 9 dage (læs: lukning af tranfervindu 31.01.2009) bliver ny mand i AGF.

Graversen: tyk mand…..

http://www.442.dk/index.php/tv/clip_id=15651

jeppe85
12 år siden

Jeg tror nok han skal komme den kære Pimpong.. Der står han er enig med AGF om hans krav, og at Viking er villig til at lade ham gå gratis.. Altså viking vil af med ham, så de sparer hans lønning væk. Jeg tror pimpong var fået tilbudt en mindre løn i GF end hvad han hæver i Viking. Derfor har pimpong bedt om at få lidt mønt oven i hatten for at rive kontrakten i stykker. Det er det der lyder mest logisk i mine øre. Men det kan også sagtens være Viking forlanger nogle penge af pimpong for… Læs mere »

jkjaers
12 år siden

Hmmmm, det her lugter langt væk af en eller anden form for spin. Siden hvornår er man begyndt at forhandle spillerkontrakter gennem medierne?

Sputnik
12 år siden

@ jeppe85

kloge ord, som artiklen er forfattet kunne du godt have ret, og det ville forklare "mystikken" omkring hans kontraktforhold med Viking.

Kari's afgang må simpelthen betyde, at der sker noget på transferfronten inden 1. feb., eller også er der noget jeg ikken kan se…

Desværre kunne det også betyde, at for at få råd til en angriber, så skulle der skæres i lønbudgettet, men det efterlader bare et hul på midten, med mindre ER indenfor de sidste 2½ uge har fået omskolet nogle af de andre.

Venter spændt på nyt…

Amiwryno
12 år siden

Jeg kan altså ikke se hvad det er for et hul der kommer på midtbanen, bare fordi Kari smutter… Lucena er sgu da god! Og vi har en ligalandsholdsspiller i Gjesing – ganske vist er han med på et afbud, men alligevel… Og Kasper P. er pt. på U/21 landsholdet! Lur mig om ikke Feilhaber også bliver klar på at tidspunkt. OOg hvad med Niels Kristensen?? Pleidrup har også tidligere spillet central midt (det ser jeg dog helst ikke ske igen, men han er altså ikke så ringe som nogle vil gøre ham til!). Og Lindkvist har indimellem også haft… Læs mere »

thorsten
12 år siden

Jeg håber ikke Pimpong kommer! Sats på de unge drenge! Mener ikke Pimpong er andet end en, i bedste fald, jævn superligaspiller og så kan vi lige så godt udvikle vores unge spillere.

Post
12 år siden

JUNIOR!!!!!