Pierre Kanstrup: Den første halve time kan vi ikke være bekendt

Skrevet den 15. juli 2017 - 13:07 af

Hele fire debutanter kom i spil i gårsdagens Superligapræmiere mod AC Horsens, hvor det desværre gik langt fra som håbet, da gæsterne hentede de tre point via en 1-2 sejr.

Magnus Kaastrup, Tobias Sana, Jakob Ankersen og Pierre Kanstrup fik alle deres officielle Superligadebut for AGF, og sidstnævnte var især skuffet over indledningen på kampen, hvor AGF slet ikke var mødt op.

“Jeg havde en rigtig god fornemmelse, da vi gik på banen, men må bare indrømme, at den første halve time kan vi satme ikke være bekendt. Vi kan ikke bruge den der undskyldning med, at vi ikke var klar fra start, for vi fodboldspillere har gjort det her rigtig, rigtig mange gange, og det med ikke at være klar, hører ingen steder hjemme”, udtalte Pierre Kanstrup efter kampen til Stiften.dk

“Det hører heller ingen steder hjemme. Vi skal skamme os over det, vi lavede i den halve time. Utilgiveligt er et stort ord, men det synes jeg godt, man kan bruge, når det er noget, vi har stilet frem mod i så lang tid”, lyder det fra midtstopperen.

AGF får mulighed for at gøre det hele godt igen, når de på næste fredag får besøg af oprykkerne fra Hobro.banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

 1. Nææ det kunne i ikke.. Og de næste 60 minutter var nu ikke heller ikke noget at råbe hurra for..
  Tæt på 10.000 tilskuere kunne kun glæde sig over at pølserne faktisk var varme denne gang!!

 2. Det er fandme både useriøst og utilgivelig at de fleste af jer Hr. Kanstrup stille op til sæsonstart og IKKE være klar. I skulle være seriøse fuldtids profesionelle fodboldspillere, hvorherre bevares. Jeres tilgang til denne her kamp var pinlig, i lignede en flok serie 6 spillere Søndag formiddag herude på landet. Man må forvente at mod Hobro ser vi en helt anden indstilling fra start af, er bør der omgående rulle hoved både blandt spillere og den sportslige ledelse.

 3. – rolig nu @Mallingbonden
  Du skal lytte efter hvad Ridder Glen siger…
  ”Spillerne havde fået det forkerte ben ud af sengen…”
  Man kunne spørge, om det var deres egen seng eller en andens seng ???!!!
  Og det lyder også lidt mærkeligt, at spillerne først står op af deres seng, så sent på dagen, når der spilles kl. 18 !!!!
  Men hvis de sover til langt ud på dagen, kan man ofte virke meget sløv, når man står op – og det var netop hvad man kunne se på spillet…
  Men men – spillerne var IKKE klar til kamp da dommer pustede i fløjten…
  Hvorfor var de ikke klar ???
  Jeg har overhørt på en tankstation, at DBU skulle havde programsat kampen til kl. 20 før sommerferien – men den blev så fremrykket til kl. 18 – og som jeg kan konkludere, så har AGF administrationen ikke formået, at informeret spillerne omkring fremrykningen – måske noget med Post Danmark eller SMS problemer – og det er årsagen til, at de ikke var klar fra start.
  Og det er desværre ikke første gang, at vi ser dette problem og det bør kunne løses med en eller anden form for moderne kommunikation…
  Da Sofus Krønben spillede på Landsholdet fik han (og de andre spillere) et Postkort hvori der stod, at han var udtaget til Landsholdet og at han skulle spille mod Sverige i Parken søndag kl. 14:00 og han skulle møde en time før og medbringe egne fodboldstøvler…
  Dengang virkede kommunikationen og alle spillerne var klar, når kampen gik i gang…
  Og var Sofus klar til kamp ? –lige et par linjer: (Wikipedia)

  ””Sophus Erhard “Krølben” Nielsen (født 15. marts 1888 i København, død 6. august 1963 i København) var en dansk fodboldspiller – den første spiller nogensinde, der scorede 10 mål i en officiel landskamp.””

Skriv et svar