Peter Sørensen: Vi skal hente en afløser for Feilhaber

6

Peter Sørensen udtalte inden transfervinduets åbning, at han gerne så en ny midtbanespiller og en ny angriber i klubben.

Siden aftalen med Kim Aabech røg i vasken, er AGF dog primært blevet sat i forbindelse med angribere. Ønsket om at få en kreativ midtbanespiller som erstatning for Benny Feilhaber, der forlod den århusianske klub i april, er dog stadig stort hos AGF-træneren.

“Op mod de åbne vinduer forsøger vi at være aktive. Det var vi i vinter, da vi hentede Hjalte Nørregaard og Søren Berg. Dels for at forstærke os til at komme i mål med oprykningen, men også fordi, at vi mente, at de var spillere, som kunne gøre sig gældende i Superligaen også.”

“I mellemtiden har vi skilt os af med Benny Feilhaber, og der mener jeg, at vi skal have en afløser ind. En, som kan tilføre holdet de kvaliteter og point, gennem assists og scoringer, og de aspekter, han kunne tilføre, dem skal vi have en afløser for,” siger Peter Sørensen til Tipsbladet og tilføjer:

“Vi sårbare, fordi vi har en smallere trup end de fleste andre, og der mener jeg, at vi godt kunne bruge et par spillere på højeste niveau, sådan så vi kan sige; ok, nu er det realistisk at forvente, at AGF – på trods af, at de er oprykker – overlever med en margen til de nederste.”

Få notifikation
Notifikation ved
6 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Miti
9 år siden

Peter Sørensen: Du er genial – Veltalende, klog og på mange måder så sympatisk i sine udtagelser at man ikke andet kan have tårnhøje forventninger til den nye sæson!!!!
– Og manden har jo ret, kom nu med de 2-3 spillere der kan gøre livet skønt igen og uden at vi sidste spillerunde skal hente 3 point for at blive…. Men gerne skal have 3 point for en europæisk sæson næste år 🙂

MrLarsen86
9 år siden

Søren Rieks eller Kasper Lorentzen til venstrekanten kunne være nyttige…

bacher
9 år siden

Netop. Det handler om at overleve for oprykkeren AGF. Strandhugst i Esbjerg?

hallum11
9 år siden

KOM SÅ I GANG BSN!!!!

Baum2k
9 år siden

Det er præcis det jeg har sagt siden vi skilte os af med Benny. Og samtidig kan jeg henvise til mig emne omkring Kasper Lorentzen.
url]http://www.morethanaclub.dk/forum/viewthread.php?forum_id=40&thread_id=8291[/url]

zcml
9 år siden

Jeg syn's nu vi skal hente en rigtig fløj i stedet for Lorentzen.
Og Rieks har vist også fundet sig bedre til rette som angriber/off. midt i Esbjerg end som kant.