Peter Sørensen: Spillernes form er over forventet

1

AGF spillerne har været i gang med træningen siden d. 22. juni og i dag spiller holdet deres første testkamp op til den kommende sæson.

Peter Sørensen føler, at spillerne har fulgt deres hjemmeopgaver til punkt og prikke og sender roser af sted til AGF’s fysiske træner Frank Henriksen, da spillerne er i forrygende form.

”Jeg har kun grund til at rose spillerne og Frank Henriksen ( fysisk træner i AGF ), for spillernes form. Den er over forventet, og viser mig, at det program, som spillerne fik med hjem før ferien, det har de fulgt. De har gjort deres hjemmearbejde rigtigt godt, og det betyder heldigvis, at vi kan koncentrere os om at træne fodbold og dygtiggøre os i detaljerne”, udtaler Peter Sørensen til Århus Stiftstidende

AGF’s seneste indkøb er ikke med i truppen til dagens kamp og det skyldes, at han har brug for en uge til at træne med holdet først. Peter Sørensen tror ikke, at der bliver nogle problemer med at spille ham ind, da han ser ham som en af de tre bedste forsvarsspillere i Danmark.

”Jeg forventer ikke, at det bliver svært at spille ham ind på holdet. Atle er en naturlig leder og kan sit krav. Jeg har sagt det før og siger det gerne igen, han er en af de tre bedste forsvarsspillere i Danmark” lyder det fra cheftræneren til Århus Stiftstidende

Få notifikation
Notifikation ved
1 Comment
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
letager
letager(@letager)
10 år siden

Jeg glæder mig til at se Atle i action for os:) Han må dælme få noget selvtillid efter sådan en udtalelse fra sin nye træner!