Peter Sørensen om Hjalte: Han er en ledertype

0

Forleden udtalte Peter Sørensen, at han ikke regnede med, at Hjalte Bo Nørregaard ville komme til AGF. I dag lykkedes det så for AGF at få Hjalte Bo og det glæder cheftræneren.

”Han er en spiller, som der er ganske få af i Danmark og i fodboldens verden generelt” udtaler Peter Sørensen til Onside.dk og fortsætter:

”Han er en ledertype, der er i stand til at gøre spillerne omkring ham bedre samtidig med, at han udfylder sin egen position godt. Samtidig har han taktisk forståelse og er i stand til at justere tingene undervejs, og de spillere hænger ikke på træerne” udtaler Sørensen til Onside.dk

Onside.dk stillede Peter Sørensen følgende spørgsmål til Peter Sørensen: Du sagde i går, at du ikke regnede med, at I kunne hente Hjalte, hvad er sket siden?

På det spørgsmål svarede Peter Sørensen følgende:

”Der er sket det siden, at økonomien er blevet sådan, at vi kunne betale prisen for ham”, udtaler Peter Sørensen til Onside.dk

Det virker underligt, at der på bare en dag, pludselig er økonomi til Hjalte, derfor spekulere vi i, at AGF måske allerede har afsat en spiller. Hvis det er tilfældet, kunne det meget vel være Dioh Williams, da Brian Steen Nielsen tidligere i dag udtalte, at der ikke var nogle bud på Benny.

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments