Peter Sand trapper ned

8

Efter sommerferien står den sandsynligvis igen på SAS Liga-fodbold for AGF. Den står dog også på udskiftning på assistenttrænerposten, hvor Jesper Tollefsen afløses af Peter Sand, som vil blive spillende assistent for Ove Pedersen. Det er dermed ikke helt slut på den snart 35-årige AGF’ers spillerkarriere, men det lakker dog mod enden. Peter Sand fortæller til Århus Stiftstiddende:

“Jeg kommer til at drosle ned som spiller, når nu jeg bliver cheftrænerens højre hånd. Indeværende sæson bliver min sidste som stamspiller, men jeg vil stadig holde formen ved lige, så jeg kan træde til, hvis der bliver brug for mig.”

Peter Sand har været en vigtig del af AGFs hold i kampen om oprykning. Han må siges at være lidt af en allround-spiller, selvom han dog mest har spillet i angrebet sammen med Peter Graulund, hvor han har sat sit præg med otte mål i sæsonen. Der skal nu findes en afløser for Sand. Her pointerer hovedpersonen selv, at klubben allerede har flere unge spillere kørt i stilling til at træde ind på holdet.

Rollen som assistenttræner er i øvrigt ikke helt uvant for Peter Sand, da han i sin tid i SønderJyskE af flere omgange var spillende assistenttræner.

Få notifikation
Notifikation ved
8 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
anderssch
13 år siden

Det er da et noget sort/hvidt billede du har på naturen og fodbold. Jeg syntes du fremstiller kød som værende noget dårligt for kroppen, og grøntsager som skulle være den eneste vej til en sund kost? Der er vitaminer i kød, som du ikke får i grøntsager, og der er nok en grund til at gud udrustede os med hjørnetænder så vi kan gnaske andet end grøntsager i os [lol] Du siger, ordret, at spillerne kan træne fra 6 om morgenen til 22 aftenen, hvis de følger dine råd…. men så sker der det at du bruger Duncan som eksempel…… Læs mere »

rodspiser
13 år siden

Peter Sand. Jeg læser et andet sted, at du kan mærke, at du har svært ved at "komme" til kræfter efter en kamp. Ja, ikke så mærkeligt. Forkert kost……………Du kan fortsætte i mange år endnu på højt niveau ved kostændring. Spillerne spiser ikke bare forkert, men usundt. Peter Sand, Peter Foldgast m. fl. burde ændre kost, prøve det bare kort tid, så ville de straks mærke resultatet. Jeg har før skrevet hertil og vil hjælpe gratis med kost og terapier, der STRAKS gør en spiller kampklar. Men ingen henvender sig til mig og får hjælp; men lave grin med det,… Læs mere »

kizz
13 år siden

Seriøst,så er vi altså år 2007 nu og jeg tror nu nok at professionelle fodboldspillere ved,hvad der er sundt og hvad der ikke er,det er nok ikke ligefrem babybites menuen består af og hvad angår Duncan,så kan den mand da ingenting på egen hånd…….[yeah]

grind88
13 år siden

AV!
Det gør ondt at høre, at vi har så dårligt et hold i AGF. Er dog meget uenig…..det med kosten har jeg ikke forstand på….men Sand er 35 år gammel og i dagens fodboldverden betyder det gerne spilstop for professionelle angribere. Tvivler på at det hjælper, at han går over til havregrød og æblekerner. B)

smd
smd
13 år siden

Mener at spillerne ofte spiser i cafe break for netop at sikre den rigtige kost.

fladmose
13 år siden

:
Der er vist nogen som skal gøre opmærksom på sig selv og sit arbejde? [lol]

Rallemederen3019
13 år siden

Hvad spiser du rodspiser ? [lol] lyder som en fin salgs tale ha.ha. men du har da en lille pointe med dunken, men spillerne skal sgu selv være proffe og styr det !
Med hensyn til der blev sparket meget i Næstved ja men det gav da potte, Næstved kørte træte og AGF havde det energi ekstra til at lukke kampen!
Helt rigtige taktik og poleret fodbold kan man ikke regne med i den slags kampe de point det var det der talte, og nu lukker vi med sejrer over både Ã~lstykke og Kolding !

rodspiser
13 år siden

Det er såmænd GRATIS hjælp – hver gang. Jeg slider penge ind til at overleve på en anden arbejdsom måde. Som ventet laves der sjov med min kostbetragtning og terapi. Jeg har dog resultater, som både gav AGF pokal og sølv. – GRATIS fra mig. Landsholdet fik også hjælp til 3 spillere. Og de spillede næste dag. Hi, hi……. AGF "klarer sig" med kød og mælk og læger og med at sende selv unge spillere hjem som fodboldinvalider! Ã~v for en manglende indsigt i det levende. Spillerne er ikke maskiner! De er levende væsener, og de skal leve af levende……… Læs mere »