Peter S: Tempoet i Superligaen kan kræve tilvænningsperiode

1

Efter en sæson i den næstbedste række er AGF tilbage i Superligaen, hvor modstanden en helt andet anden, end århusianerne har været vant til det seneste års tid.

“Vi skal ud og møde hold, der er meget dygtigere på alle parametre, end dem vi mødte i 1. division. På den anden side så har vi også været væsentligt dygtigere på alle parametre end de hold, vi har mødt i 1. division. Så vi skal gøre det, vi har gjort indtil nu – bare bedre,” siger AGF-træner Peter Sørensen til Onside.dk.

AGF-træneren erkender, at det måske vil tage nogle kampe, før spillerne igen har vænnet sig til tempoet i Superligaen.

“Tempoet er højere i Superligaen, men jeg mener, at vi har en 15-16 spillere, som har spillet rigtig mange kampe i Superligaen, og som har Superliga-niveau. Men derfor kan der godt være en tilvænningsperiode,” forklarer Peter Sørensen til Onside.dk og uddyber:

“Men jeg mener, at vi har forberedt os på det gennem vores måde at spille på i 1. division, hvor tempoet var noget af det, vi gerne ville have ind i kampene”.

AGF spiller onsdag testkamp mod AC Horsens kl. 13.00 på Fredensvang.

Få notifikation
Notifikation ved
1 Comment
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
salling23
11 år siden

Vi havde så desværre ikke altid tempo i kampene. Det skyldes selvfølgelig at modstanderen ofte stod lavt og at det altid var et spørgsmål om tid inden vi kom foran uanset det manglende tempo