Peter S: Håland kan forstærke os

6

Rygterne har sviret de seneste par dage, og det synes kun at være et spørgsmål om tid, før Alte Roar Hålands skifte til AGF bliver en realitet.

Peter Sørensen kunne tidligere på dagen fortælle, at en ny forstærkning er på trapperne, og direkte adspurgt, om denne spiller er OB’s norske midterforsvar, svarede AGF-træneren:

“Det kunne godt være ham. Han vil være en spiller, som kan forstærke os i opspilsfasen. En rutineret spiller, der vil gøre sine egne ting godt, en spiller, der vil være i stand til at sætte forsvaret op på den rigtige måde, og som vil sørge for, at afstanden mellem kæderne er rigtig,” sagde Peter Sørensen til kanalsport.dk.

AGF sigter mod en hente tre ny profiler i dette transfervindue. Foruden en afløser for Dan Thomassen søger århusianerne offensive spillere, der kan gøre en forskel.

“Jeg vil gerne have én, der kan spille en kant f.eks. og gerne en enkelt position mere. Og jeg vil også gerne have en angriber,” sagde Peter Sørensen og tilføjede:

“Det vigtige er, at vi får et par spillere ind, som kan afgøre kampe. Vi har en god trup, men vi skal være i stand til at afgøre kampe, også når nogle af vores øvrige kampafgørende spillere af den ene eller anden grund er ude”.

Randers FC’s Mikkel Beckmann er blandt de spillere, som er blevet sat i forbindelse med AGF.

Få notifikation
Notifikation ved
6 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Christian Mosgaard
10 år siden

Vi SKAL have en angriber hvis vi skal have gode chancer for at overleve. Pt synes jeg ikke vi ligger i nærheden af den 6. plads som danske spil har os på. Det er nu heller ikke målet, men uden en angriber kan vi sagtens tage turen til første division igen. Og det holder klubben nok ikke til.

chilli
10 år siden

Det lyder nu til på PS at Beckmann er godt på vej.

Nogen der ved noget om Runstrøm der var i OB, hvor han er i dag?

Jeg fatter stadig ikke, at vi ikke tog ham på en fri transfer sidste sæson. Han er efter min mening en klasse spiller, teknisk god, og hårdt arbejdende.

Steen6372
10 år siden

chilli: Nu var det vel ikke lige nye løntunge spillere vi havde brug for at hente ind i truppen efter vi var rykket ned. Runstrøm blev udlejet af OB til Molde i Norge. Her var han en total fiasko, og hans kontrakt blev opløst. Nu er han i Hammarby i Sverige.

Fenrik
10 år siden

Runstrøm er en hamrende fiasko i Hammarby – så NEJ TAK

BergMania
10 år siden

ATLE, ikke alte 😛