Peter S: Får meget snart en rutineret spiller

3

AGF bestræber sig på at hente tre nye profiler i dette transfervindue, men foreløbig lader forstærkningerne vente på sig.

Alt tyder dog på, at OB’s Alte Roar Håland snart bliver præsenteret som ny mand i truppen. Sportschef Brian Steen Nielsen har bekræftet, at parterne har været i dialog, og i forbindelse med århusianernes træningsstart tidligere på dagen kunne cheftræner Peter Sørensen fortælle, at en ny spiller er på vej.

Sørensen vil ikke ikke røbe, hvem der er tale om, men over for Ekstra Bladet giver han udtryk for, at “det godt kunne være nordmanden”.

“Vi får meget snart en spiller, der er rutineret og som kan lave noget på egen hånd. Og det er vort helt klare mål med alle tre nye, at det skal være spillere, som kan vinde kampe for os. Derfor handler det også om tålmodighed – at vente på de rigtige. Og skulle vi komme længere frem i transfervinduet end sæsonstarten, er det til at leve med, fordi jeg allerede har en trup, som jeg har meget stor tillid til,” siger Peter Sørensen til Ekstra Bladet.

Få notifikation
Notifikation ved
3 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
grind88
10 år siden

godt

Lester Burnham
10 år siden

"…kan lave noget på egen hånd…" Det lyder da ikke umiddelbart som Håland, selvom han er en spillende forsvarsspiller. Det lyder mere som en offensiv spiller.

zcml
10 år siden

Forbinder det også mere med offensiv-spillere, men da det er målet med alle 3, og én af dem skal være en forsvarsspiller, så hentydes der nok til en midterforsvarer, der ikke bare losser bolden væk (Dan T.).