Peter Graulund: Det virker personligt

35

Peter Graulund blev i går idømt to spilledages karantæne ovenpå den episode med Kevin Stuhr-Ellegaard i søndagens kamp mod Randers FC.

En karantæne som AGF-angriberen har svært ved at følge logikken i.

– Det er helt vanvittigt. Det er en kamp om bolden, og dommeren kan følge situationen hele vejen, og han dømmer ikke engang frispark. Det er helt utroligt, at episoden i Randers med Tobias Grahn blot giver én karantænedag, og det er en episode, som politiet måske vil gå ind i, og så får jeg to dage. Det virker personligt. Jeg er rystet, siger Graulund ifølge TV2.

– Det er grotesk, at der ikke er nogen ankemulighed. Der er ingen høring, hvor jeg kan give min version over for udvalget. De får blot en skriftlig udtalelse. Jeg tror, udvalget lige skulle ud og markere sig. Det er sæsonstart, og de skal lige vise, at de findes, slutter Graulund.

AGF-angriberen er derfor ikke med de kommende kampe mod Vejle Boldklub og Brøndby IF.

Få notifikation
Notifikation ved
35 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
salling23
13 år siden

tag nu din straf og ti stille. At klage på den måde gør bare at der bliver holdt ekstra øje med dig

Khaki
13 år siden

Surt at misse de to kampe mod tidligere klubber.

Undre mig lidt over at dommeren sådan lige ændre skøn på DBU's opfordring, det er da lidt bekymrende.

Men ja, tag straffen, ingen grund til at pive som en anden Randers eller SønderjyskE spiller.

Allanhyl
13 år siden

@ Salling og Khaki – det er sku ikke piveri at man udtrykker sin frustration over et totalt fucked up "retssytem", der ikke engang har ankemulighed. Manden har da ret til at være uenig i straffens størrelse og jeg giver ham ret i, at det er overilet med 2 spilledages karantæne.

Hvis der skal køres den linie, så bliver vi vidne til et kæmpe skrivebordsarbejde de næste par måneder.

Han siger i øvrigt ikke, at han ikke vil tage sin straf – men at den blot er urimelig.

flere bolde i feltet
13 år siden

mener nu heller ikke der er tale om piveri. manden har en pointe. 2 dage får et hændeligt sammenstød. dommeren vurderede at der ikke var frispark, hvis han havde dømt frisparket var PG nok sluppet med et gult kort.

selvfølgelig kan jeg godt se på tv billederne at han gik over stregen, men superligaen bliver fyldt med 2 dages karantæner hvis denne linie skal følges til dørs resten af sæsonen…

Jarx Furmore
13 år siden

Ellegaard kunne da også bare spille med boksehjelm og tandbeskytter…
Jeg kan godt forstå Graulund. Jeg synes ikke han piver. Det er en personlig hetz mod ham, DBU har gang i. UEFA er også med, har jeg hørt.

Sarkasme kan forekomme i det ovenstående. B)

Bauer
13 år siden

Kære Peter Graulund.
Én ting er at du er en usympatisk idiot på en fodboldbane. Det kan jeg leve med, når du scorer mål for den klub, jeg holder med. Men en anden ting er at være stupid at høre på uden for banen… Det er sgu da for pinligt. Hvordan kan du seriøst sige, at det var "kamp om bolden"? Enhver kan jo se at du gå 100% efter manden – som du i øvrigt har gjort 1000 gange før. Skynd dig at tie stille med de udtalelser, inden du blamerer dig selv og klubben yderligere…

Rune-
13 år siden

Altså, nu er der jo kun max en uge i mellem kampene, jo begrænset hvor lang tid man kan/bør holde en "retsag" igang. Og ja, man kunne selvfølgeligt godt gøre det over længere tid, men det er måske ikke helt fair overfor modstanderne. Hvis man laver svinestreger, så skal man da helst straffes til næste kamp. I hvert fald min mening. Synes han har ret i det med Grahn, men Sanel slap uden karantæne, da han slog en eller anden i en træningskamp (mod FCM måske?) – fik da i hvert fald rødt i kampen. Har dog ikke set episoden…… Læs mere »

Allanhyl
13 år siden

@ Rune – gode pointer med at tiden ikke må blive lang i sådan et tilfælde og derfor nok ok, at straffen kommer lidt uden mulighed for anke. Det må også være træls for PG at se den ene sviner efter den anden i andre kampe gå ubemærket hen. Mener også at albuer bevidst i hovedet og lignende skal straffes – men jeg tvivler endda meget på at linien bliver fulgt op – vi får se! hehe

God arbejdslyst med opgaven!

Cander30
13 år siden

Ingen tvivl om, at Graulund gik over stregen, men at kalde ham en piveskid og usympatisk er sku da noget pis… Jeg kan sagtens forstå at han synes det er en urimelig straf, når Grahn får 1 dags karantæne for at slå en anden i ansigtet!!

Bauer
13 år siden

Straffen i orden. Han er heldig med at slippe med to dage

stjernen
13 år siden

-> ja straffen er korrekt, hvis dommeren havde dømt den under kampen ( vel og mærket 3 dommere der ikke reagerer på episoden), den bliver fulgt op af udvalget som dømmer ham den hårdeste straf ud fra TV billeder efterfølgende ?? for mig lyder som en magt markering. 1 spilledag ville have været på sin plads.

Det er typpisk, håber der bliver fulgt op på denne stime af karantæner ud fra TV billeder når det kommer til andre klubber ( tvivler på det når det kommer til BØF og FCUK)

Mulleman
13 år siden

Før karantænen var Graulund ude og sige at han går efter boden og at der overhovedet ikke kunne være tale om en becvidst handling fra hans side. Nu accepterer han dommen og indrømmer dermed med andre ord at episoden er god nok. Han mister sin troværdighed fuldstændig, og jeg mener det er fuldstændig til grin og komme disse kommentarer. For fanden Graulund, 2 dage er sku meget rimeligt…

17almighty
13 år siden

@Bauer Kære Bauer. "Én ting er at du [u]måske kan være[/u] en usympatisk idiot på et [u]debatforum[/u]. Det kan jeg leve med, når du er der for den klub, jeg holder med. Men en anden ting er at være stupid at høre [u]på et forum[/u]… Det er sgu da for pinligt. Hvordan kan du seriøst sige, at Graulund er [u]stupid at høre på[/u]? Enhver kan jo se at [b]DU[/b], går 100% efter manden – som du i øvrigt [u]måske[/u]har gjort 1000 gange før. Skynd dig at tie stille med de udtalelser, inden du blamerer dig selv og klubben yderligere…" Jeg… Læs mere »

17almighty
13 år siden

@Bauer Kære Bauer. "Én ting er at du [u]måske kan være[/u] en usympatisk idiot på et [u]debatforum[/u]. Det kan jeg leve med, når du er der for den klub, jeg holder med. Men en anden ting er at være stupid at høre [u]på et forum[/u]… Det er sgu da for pinligt. Hvordan kan du seriøst sige, at Graulund er [u]stupid at høre på[/u]? Enhver kan jo se at [b]DU[/b], går 100% efter manden – som du i øvrigt [u]måske[/u]har gjort 1000 gange før. Skynd dig at tie stille med de udtalelser, inden du blamerer dig selv og klubben yderligere…" Jeg… Læs mere »

Mulleman
13 år siden

Jeg er enig i Bauers udtalelser. Det er simpelthen for barnligt af Graulund at sige disse ting. Tag dog ansvar for sine svinestreger. Og ja, han HAR jo gjort det 1000 gange før. Det har for mit vedkommende intet at gøre med at jeg hader Graulund på nogen måde. Jeg forsøger alid at forholde mig objektivt til tingene uanset om det måtte være Brøndby eller Agf, men Graulund er for langt ude her…

Khaki
13 år siden

Når dommeren ser en situation og bedømmer den i kampen, så er det et dommerskøn. Vil mene han ikke har nogen ret til at trække det skøn tilbage, hele ideologien bag "dommerskøn" er jo at dommeren ikke under kampen har mulighed for at gense en situation fra flere vinkler. Hvis han efterfølgende bare kan ændre på sit skøn har hele den pasus ingen idé overhovedet. Jeg er ikke et sekund i tvivl om at de to karantæner der er stukket ud denne runde har været besluttet allerede søndag aften. Årsagen til at beskeden først kommer så sent er at de… Læs mere »

Bauer
13 år siden

@ 17almighty Hahah – kløgtigt indlæg 😀 … og absolut ingen hard feelings herfra. Skal måske lige udpensle, at jeg på ingen måde "hader" Graulund eller noget i den stil. Tvært imod synes jeg han er en fantastisk spiller for agf og jeg ville ønske at de andre 10 på holdet havde samme gejst og vindermentalitet som han har. Mit indlæg skal nok nærmere ses som et udtryk for ærgelse over, at han gang på gang laver disse hovedløse svinestreger, som jo ikke hører hjemme nogen steder. At han så bagefter prøver at fralægge sig skylden på denne måde, er… Læs mere »

Budtz4ever
13 år siden

Bauer det kan godt ske Graulunds er fin, men så skal f.eks. Djiby og ikk mindst hr Grønkjær der OFTE laver ting der er værre end Graulund.. Jeg glæder mig til at se DBU gå mod FCK!

Men det sker nok aldrig og derfor skal vi ikke være tilfredse med dommen, for det skal være lige ved alle! OG DET ER DET IKKE!!!

I øvrigt er det noge pis at sige at manden er usympatisk..

aske
13 år siden

Jeg må sige at Khaki fortæller meget fint hvad jeg også mener om sagen og jeg er helt enig, både at AGF og Graulund ikke kan gøre mere ved sagen, for den er allerede tabt. Personligt synes jeg det er synd man ændre praksis omkring hvordan man bedømmer en kamp, og hvad dommerksøn der skal gælde. For mig at se er der ikke langt igen, førend klubberne med rette kan forlange at det og det resultat skal gælde, fordi man kan se på billeder bagefter at en bold var inde, eller at en spiller ikke skyld i en udvisning, og… Læs mere »

Just
13 år siden

Fuldstændig enig med Bauer.. Graulund er et svin på en fodbold bane, og er tidligere i sin karriere sluppet for indtil flere røde kort for diverse svinestreger.. 2 dage er helt på sin plads og er glad for han fik dem, selvom det er skidt for holdet, men gider heller ik se det svineri på banen.. Overværede iøvrigt en AGF træning for et par år siden hvor graulund blev overløbet i en duel med Anders Kaagh, og i frustration sparkede ud efter ham, hvilket flere holdkammerater kommenterede, men den blev hurtigt lukket da manden jo han høj status i truppen..… Læs mere »

Bauer
13 år siden

I love Budtz-4ever and ever skrev:
[i]I øvrigt er det noge pis at sige at manden er usympatisk..[/i]

Måske er det mig der er galt på den, men ikke engang med mine tykkeste agf-briller på synes jeg at det er specielt sympatsik at smadre en albue i hovedet på en modspiller, eller trampe på folk, eller … (fyld selv på)

Hvordan han er udenfor banen, forholder jeg mig ikke til. Don't know the guy

Meloveyou
13 år siden

http://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/superligaen/agf/article1135882.ece

Allan Olsens holdning og ros til DBU. Men jeg er lidt bange for det Graulund siger, i værste fald kan de forlænge hans straf, for det er ikke sikkert, at de vil kaldes korrupte

aske
13 år siden

Som der selv står i EB, så er der vide muligheder for at nogen bliver dømt, og andre gør ikke, jeg er bestemt ikke for at klubber på den måde bliver straffet vilkårligt. Nu går det i vores situation fordi vi ligger i midten, men var vi tæt på nedrykning og en af vores konkurenter slipper billigt pga. manglende tv billder og dommeren dermed ikke kan dømme ham igen, så har vi en forskelsbehandling som er meget urimelig. Udover det så foretrækker jeg at dommeren dømmer kampen, også stopper det der. Charmen ved fodbold er også de fejl som sker… Læs mere »

Keano16
13 år siden

Er der kommet en ny regel om at et indlæg mindst skal fylde tre A4-sider:-) At Graulund måske går for hårdt til den mod KSE gør ham jo ikke til en idiot eller den dur En ægte GF'er og en super spiller. Lad os se hvor mange episoder der skal tages op efter næste spillerunde….

Forza Graulund og GF

17almighty
13 år siden

@Just. "Overværede iøvrigt en AGF træning for et par år siden hvor graulund blev overløbet i en duel med Anders Kaagh, og i frustration sparkede ud efter ham, hvilket flere holdkammerater kommenterede, men den blev hurtigt lukket da manden jo han høj status i truppen.. Var næppe gået så ubemærket hen hvis det var Kaagh der havde sparket ud efter Graulund.. Graulund opfør dig ordentligt, og tag din straf som en mand istedet for det tudefjæs". Vi er enige om, at Graulunds tur på KSE var til karantæne. Længden er vi to nok uenige om… Men… Har du nogensinde selv… Læs mere »

vieri
13 år siden

Graulund tag din straf som en mand uden at tude . BSN og ledelsen i AGF havde muligheden for at anke straffen på dine vegne – men undlod og accepterede straffen med det samme uden tuderi og påstande om konspiration fra disciplinærudvalget. Du fortjener de 2 dages karantæne for den i mine øjne bevidste svinestreg. Du er desuden sluppet "billigt" fra lignende ting tidligere, og du bør derfor lukke munden nu og tage din straf uden at gøre dig selv og klubben yderligere til grin med ovenstående udtalelser. Tilsidst vil jeg bare sige , du har stadig min opbakning ,… Læs mere »

Keano16
13 år siden

Vieri og co. Luk nu for fanden med at sig at manden er sluppet billigt fra tidligere episoder. Belastende at høre på. Hvad med Djiby Fall, Peter Møller, Christian Poulsen osv. Han er da i øvrigt pisse ligeglad om han stadig har din opbakning….uuuhh

vieri
13 år siden

keano luk selv i ! Bare fordi de spillere du nævner også er sluppet for billigt tidligere , gør ikke at Graulunds karantæne ikke er fuldt berretiget og at han er sluppet billigt tidligere . At du synes det er belastende at høre (sandheden) på kan jeg kun grine af [lol]. Hvad du iøvrigt om hvad Graulund er ligeglad med eller ej???? Der er ingen grund til at forsvare Graulund i denne sammenhæng , hvilket ledelsen og BSN heeller ikke har fundet anledning til i deres udtalelser og i deres øjeblikkelige accept af hans karantæne. Men det er måske gået… Læs mere »

moclau
13 år siden

tudefjæs:k:k:k:k:k:k:k

silverfox
13 år siden

Graulunds straf er dels for hård, dels synes jeg at DBU har et juridisk problem. Der sidder ledende administrative medlemmer fra både EfB og FCN i det udvalg. Det er vel i FCNs interesse, at AGF er svækket? Og det er vel osse i EfBs interesse at en af deres medkandidater til nedrykning, mister en af deres bedste spillere i 2 runder?
Jeg mener det udvalg er fuldkommen inhabilt, i forhold til at kunne tage den slags beslutninger! Jeg snakker ikke om konspiration mod AGF som sådan, men der må simpelthen ikke kunne stilles spørgsmålstegn ved et sådant udvalgs upartiskhed.

Khaki
13 år siden

: Nej, der er ikke ankemulighed, det har intet med AGF stabens laden og gøren, det er ene og alene fordi de høje herre i DBU Diciplinærudvalg har dikteret at deres ord er lov… Man kan ikke anke deres dom, årsagen er sikkert at en karantæne skal udeståes i næst forekommende spillerunde, og da DBU er flere dage om bare at tage stilling, ja så kan man ikke nå at anke inden… og hvem anker man til? DBU

Det er et sygt organ der skal skæres væk fra dansk fodbold

Keano16
13 år siden

Vieri: Jeg er meget glad for at fik et smil frem på din- ellers meget alvorliige og saglige- mund. Tror Graulund er meget glad for at du giver ham en sidste chance, men jeg ved naturligvis intet om, at han er ligeglad med netop din strålende opbakning? Sætter nu altid spørgsmålstegn ved en semii-GF'er som dig…..

Keano16
13 år siden

Vieri: I øvrigt er det da stadig en god pointe at andre spillere slipper for karantæner, når DE går over stregen. Det er jo netop det Graulund snakker om…

vieri
13 år siden

Khaki .
Jeg forsvarer skam ikke selve organet , men pointerer bare at karantænen er FULDT FORTJENT og at Graulund skal tage sin straf uden at brokke sig . Hvis der havde været noget at brokke sig over , så havde jeg da selv blevet gal – men det er det er ikke . Så lad nu være med at blande de 2 ting sammen . Jeg synes som mange andre også at personsammensætningen i disciplinærudvalget er problematisk . men selv med BSN i det udvalg havde Graulund fået 2 dages karantæne .

vieri
13 år siden

Keano16 . Du er vældig underholdende dog tiltagende ligegyldig. Hvis jeg er semi agf fan (BTW AGF fan siden 1987 sikkert en del år før du blev født)så er du brøndby fan – kan du følge mig ? 😉 Det er stadig en rigtig dårlig pointe du har . Det er muligt at Graulund brokker sig over at andre spillere til tider er sluppet fra karantæne . Problemet er bare at han også utallige gange er sluppet afsted med større eller mindre svinestreger , så han har ikke noget at tude over. Og fordi han selv og andre er gået… Læs mere »