Peter Foldgast: Vi skal ikke tro vi er verdensmestre

0

Hver gang en ny sæson starter op, er forventningerne til AGFs bedste mandskab skyhøje, heller ikke før forårssæsonen bliver skudt i gang er situationen anderledes.

På søndag går det løs “” årets første kamp om point og jagten på førerholdene går i gang. Fremad Amager ligger vejen forbi NRGi Park og forventningerne fra de forventede 10.000 tilskuere er en sejr og et skridt på vejen imod SAS-Ligaen.

AGF er dog som forvandlet fra efteråret, hvis man da kan ligge noget i de ti træningskampe klubben har spillet. Holdet er meget bedre organisatorisk og med tilgangen af Olof Persson og Kari Arnason, vil man ikke se sammen udfald som var tilfældet i efteråret. Disse to er for “kloge” og dygtige fodboldspillere og vil uden tvivl, som også set i kampene indtil holde sammen på det defensive.

Peter Foldgast forklarer tipsbladet.dk, hvilke ting som bliver vigtige i foråret og hvilke man har taget med sig fra det knap så resultatmæssige gode efterår.

“Vi havde det svært mod de mindre hold, fordi vi ikke var helt forberedte på, at de pakkede sig ned. Vi skal stå godt, og det er vigtigt at få lukket af bagude, for vi skal nok score de mål, der skal til, men vi må ikke tro, vi er verdensmestre. Det kan godt være, at det var vores problem i efteråret, for hvis vi kom bagud, manglede vi tålmodigheden til at kæmpe os tilbage i kampen”

Peter Foldgast bliver en vigtig spiller i det defensive organisation, da han i løbet af vinterpausen, er blevet omskolet til pladsen som venstre back og skal i stedet for at score målene nu holde modstanderen fra at gøre det i forårets ekstremt vigtige program.

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments