“PC” til MTAC: Status på Tingager og Jovanovic

1
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

Efter opgøret mod SønderjyskE mødte vi sportschef Peter “PC” Christiansen, som bl.a. kom med en update på et par af de skadede spillere.

Til morethanaclub.dk, kunne “PC” fortælle at Frederik Tingager var blevet testet op til kampen, men at man havde truffet en beslutning om, at vente med at bringe ham i kamp, til efter landskampspausen.

Til spørgsmålet om Tingager så er klar til Brøndby kampen, kom “PC” med følgende svar:

– Det vil jeg absolut tro at han er. Ellers så skal der i hvert fald ske alvorlige ”set backs”, der gør at han ikke kan spille den kamp.

En anden spiller som har siddet ude med en skade, er den hjemvendte målmand Aleksandar Jovanovic. Om Jovanovic er i startopstillingen mod Brøndby er uvist, men sportschef “PC” havde et klart svar på, om det er en mulighed for den serbiske keeper:

– Ja, han kan bare vise at han er den bedste. Og i forhold til sin skade, så er han også klar igen.

En tredje spiller som har siddet ude, er midtbaneprofilen Mustafa Amini. Den vævre australier var egentlig meldt klar til kamp i dag, men desværre blev Amini syg henover natten. David Nielsen kunne ellers afsløre efter kampen, at Amini var tiltænkt en rolle i startopstillingen til kampen mod SønderjyskE.

Det lysner altså på skadesfronten hos AGF, frem mod efterårets afslutning.

 

 

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
zcml
Bruger

Rart at få lidt info om skadede spillere igen.

Og super, hvis vi har Amini og Tingager tilbage i fuld vigør til Brøndbykampen.
Også fint at Jovanovic meldes klar, men som han stod de sidste par kampe inden skaden, så synes jeg det er lidt hip som hap, om ham eller Eskelinen står.

Jovos topniveau er dog langt større end, hvad vi endnu har set fra Eskelinen, så kan han genfinde det niveau han havde, da han blev solgt, så var han klart 1. valg.