PC svarer perfekt igen på OB-træners rolle som ‘underdog’

0
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

Peter Christiansen finder sig ikke i, at OB-træneren påføre sig titlen som ‘underdog’. 

– AGF har endnu en gang haft et godt transfervindue og er ved at spille op til det store budget, som de har.

Sådan lød det, i følge Tipsbladet, fra OB’s Jakob Michelsen forud for den svære kamp mod fynboerne fredag aften.

Det synes Peter ‘PC’ Christiansen ikke er en retmæssig målestok givet det faktum, at klubbernes budgetter nogenlunde er ens:

– Der er nogle i Odense, der åbenbart har haft et behov for at spille “underdog-kortet” inden kampen i aften. Virkeligheden er, at vores og deres budget er stort set ens. Det er ligeværdige budgetter, som vi, OB og for den sags skyld AaB arbejder ud fra, siger Peter Christiansen ifølge tipsbladet.dk.

Udtalelserne kommer på baggrund af en analyse fra Tipsbladet af Superliga-klubbernes rådelighedsbeløb.

Her peger de på, at AGF har en noget større kasse end OB. Helt præcist skulle AGF råde over 44 millioner, dernæst AaB med 38 og Michelsens OB med 36 millioner. Men det mener PC slet ikke er nøgagtige tal. I stedet langer han perfekt ud efter OB-træneren:

– Det her er kun et spørgsmål om, at Jakob – som han så også notorisk har ry og haft behov for i hele hans trænerkarriere – gerne vil placere sig selv og OB i den rolle (som underdog, red.) inden kampen i aften. Hvorfor forstår jeg så ikke, når man kigger på, hvad holdet fra Odense har præsteret igennem en længere periode, men det bliver lidt trættende at høre på i længden.

God kamp!

 

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
Notifikation ved