PC svarer igen på Stage-rygter: “Det er en lodret løgn!”

2
AGF.dk

Der har været mange spekulationer i AGF-lejren omkring sommerens transfervindue. Hvad skal der ske med Kamil Grabara, var det noget med en Fulham-spiller, der er på vej, og hvad med Jens Stage?

I Stage-sagen har belgiske Zulte Waragem været et smut i Århus for at se den 22-årige altmuligmand an. I den forbindelse har der floreret rygter om den belgiske klubformand, Eddy Cordier, og et møde med AGF-ledelsen, men dette har PC hurtigt skudt ned:

»Jeg har aldrig talt med ham ansigt til ansigt. Så den oplysning er lodret løgn,« sagde Peter Christiansen og tilføjede i følge BT:

»I øvrigt har vi orienteret Waregem om, at der på baggrund af, hvad de i en eventuel handel vil betale, ikke er grundlag for en snak. Det er korrekt, at de har gået rundt på AGFs anlæg. Men da der samme dag var lederseminar i AGF, havde vi ikke mulighed for at tale med dem. Alt, hvad der er blevet sagt og skrevet, må stå for deres egen regning. Jeg ved ikke, hvad det er for et cirkus. Jeg må sige, at deres tilgang til sagen er dybt uprofessionel.«

Meldingerne går på en million euro for Jens Stage. Det er småpenge, og det er AGF enige i. Det er blevet klargjort fra klubben, at dette er alt for lidt, og at et salg derfor slet ikke er på tale. Alligevel dukkede den belgiske transit-klub op i Århus, men blev altså pænt sendt mod lufthavnen igen.

Det lader altså til at Stage minimum fortsætter en sæson af de fire han har igen, mens rygterne omkring Grabara stadig er uvisse. Der kommer højest sandsynligt en afklaring når han vender hjem fra landsholdspligt for Polen.

 

 

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
Phelps
Bruger

Var det noget med en Fulham-spiller? Det står der ikke meget om i artiklen. Men til folk, der er interesserede, er det Jon Thorsteinsson, der i den seneste sæson har spillet på kanten i Vendsyssel (udlejet fra Fulham), der rygtes til GF.

zcml
Bruger

Ja, det er over en uge siden, at han eftersigende skulle ha’ været til lægetjek.
Eftersom der ikke er sket mere siden, må han ikke ha’ bestået det.