PC vil hente flere spillere

Skrevet den 3. juli 2017 - 11:05 af
AGF.dk

Kort inde i sommerens transfervindue har AGF allerede været forholdsvis aktive og har tilknyttet tre spillere i form af Kanstrup, Ankersen og Møller. Foruden de tre nye spillere har også Alexander Juel forlænget kontrakten, men AGF’ sportschef PC vil hente en eller to mere ind.

” Vi må vente og se, om der kommer nogle afgange. Men der kommer ikke flere forsvarsspillere til”, siger PC til stiften.dk

“Jeg sagde før vinduet, at vi skulle hente fire-fem spillere alt efter hvordan det passede sammen. Nu har vi hentet tre og forlænget med én, så vi må se, hvordan det ender. Det kan være én eller to mand yderligere, der kommer ind,” siger PC til stiften.dk

Om hvor på banen der skal hentes forstærkninger vil PC ikke ud med. Men hvor ser I vi skal forstærke os på banen?

Kommentarer

 1. Så gerne Lasse Vigen på midten, men det er absolut ønsketænkning. En position hvor vi SKAL hente en ind til er wingen. Syntes det ville være dumt at hente en ældre spiller som f.eks Absalonsen i SønderjyskE, vi skal have fat i en der er noget fremtid i…

 2. Vi har efterhånden en ret dansk/skandinavisk start 11, så vil godt mene man kunne satse lidt på en kant fra øst Europa man finder spændende. En der har fart og kan noget på egen hånd.
  Så kunne en god 6ér også være rart, DAP skal steppe op før han kan gøre en forskel derinde, og han er trods alt den eneste i truppen hvis spillestil passer på en 6ér rolle.

  Vi har også kun 6 rigtige etableret midtbanespillere til 5 pladser (hvis man tæller de unge fra), det er squ lidt for smalt i min optik.

  Forsvaret må siges at være på plads!

  PC har før udtalt at de gerne vil have endnu en angriber. Der er for meget der hænger på Duncan, hvis han bliver skadet får vi en tynd sæson. Så gerne hent en på Junkers niveau, ingen grund til at hente en dyr kvalitets angriber, når Duncan alligevel er så sikkert et første valg, men lidt konkurence skal han have!

  Syntes personligt vi har en spændende trup, som med medvind kan spille med om top 6

 3. Hvis vi skal spille 4-1-4-1, så synes jeg faktisk Johan Absalonsen vil være et fint bud.
  Han er måske ikke en langsigtet løsning, men synes stadig han har niveau. Og så er han trods alt kun 31 år; så der kan sagtens være flere gode sæsoner i ham endnu!
  Holder vi derimod fast i 4-4-2 (hvilket jeg synes vi bør som udgangspunkt), så er jeg mere i tvivl om, hvor godt han vil passe på kanten, men vil til gengæld kunne bruges i angrebet.

  Men altså umiddelbart mener jeg at vi mangler en kant, og en angriber til.

Skriv et svar