Patrick Mortensen: “Jeg bliver glad i hjertet af at se de unge spille”

2
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

Spilletid til de unge i AGF har været fast del af samtalepaletten hos fans de sidste par sæsoner.

Der har været fint med spilletid til de unge, særligt i forsvarskæden anført af Magnus Anbo og Sebastian Hausner samt midtbaneslideren Benjamin Hvidt.

For matchvinderen Patrick Mortensen er der ingen tvivl om de unges berettigelse på banen.

– Det er fandme fedt at se, og det gør mig glad i hjertet, at de unge kommer ind og får spilletid og gør det godt. Det fortjener de. Jeg synes, de træner utroligt godt, og så er det vigtigt, vi har den bredde, det skriver bold.dk.

– Det var dejligt at se, at der kom unge og friske folk ind og gjorde det pisse godt. Benjamin kom igen ind efter han har været virkelig langt væk fra spilletid på grund af en skade og andre, der har gjort det godt.

Til trods for den vigtige pokalkamp mod OB valgte David og co. at bruge unge spillere mod et rutineret OB-mandskab, og også her mener Mortensen, at det var den rigtige beslutning:

– Der var mange, der snakkede om, at det var vanvittigt, at trænerteamet begyndte at gamble med nogle af de unge i torsdags mod et stærkt OB-hold. Men set indefra, synes jeg ikke, for der er så meget kvalitet i den her trup.

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
Frejensvang
Bruger

Hvad sker der med Lunding? Hvorfor er han holdt op med at være interessant?

zcml
Bruger

Jeg tror ikke at han er holdt op med at være interessant, men har måske svært ved at finde niveau efter sin skade.

I hvert fald skulle han ha’ været en af dem, der skuffede i Pokalkampen mod Marstal/Rise.
Regner dog med at vi får ham at se igen. Og han kunne da lige så godt ha’ fået chancen mod OB i stedet for Links, der ikke “slog mange buler i en blød hat”.