Glen Riddersholm: På dagen kan vi slå alle hold

3
Fotograf: AGF.dk

AGF ligger nummer 10 i Alka Superligaen efter uafgjort mod både OB og FC København.

Cheftræner i AGF, Glen Riddersholm udelukker ikke, at en eventuel nedrykning kan blive et tema for AGF, men bekræfter, at en sejr over Esbjerg og Hobro i de kommende runder kan sikre AGF en sæson mere i Alka Superligaen.

“Hvis man altid kun tog udgangspunkt i tabellen, så har du ret. Men jeg tager ikke så meget udgangspunkt i tabellen, fordi jeg ved, at på dagen kan vi slå alle hold. Søndag spillede vi lige op med FCK, der har landets dyreste trup”, udtaler Glen Riddersholm til Stiften.dk og fortsætter:

“Og Superligaen har vist, at man ikke kan bruge tabellen som bevis for, hvordan den enkelte kamp går. Så vi forbereder os på Esbjerg, som vi forbereder os på AaB, vi møder efterfølgende og så Hobro derefter. Vi går på banen for at vinde hver kamp, og det bliver der ikke lavet om på. ”

AGF har 13 point ned til Hobro og 12 point op til AaB på 2. pladsen.

Få notifikation
Notifikation ved
3 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
grind88
7 år siden

Man må ik slå

Nudi
7 år siden

Faktisk vanvittig god pointe med de point fra top og bund – den havde jeg sgu ikke lige set. Tak for et skud af den gode adrenalin:)

hepe
7 år siden

– ”på dagen kan vi slå alle hold”…

Det lyder godt – det er det vi vil høre – men men – pas nu på Glen, at du ikke kommer til at lyde som Peter Rudbæk (tidligere AGF træner)…

Når Peter kom i VIP loungen inden kampen og skulle fortælle om dagens kamp var han den fødte statistiker:

”Vi spiller i dag mod AaB – temperaturen i dag er 12 grader og vinden er 4 m/s og solen er stået op kl. 06:43 osv. osv.”

“Under disse forhold har vi aldrig tidligere tabt til AaB… !!!”