Ove Pedersen: Vi skal ikke undervurdere tabet

7

I dag kom nyheden så om Olof Persson, og for de fleste ramte den nok hårdere end forventet. Nyindkøbet der skulles sikre ro i bageste geled er muligvis ude hele år 2007, og dermed allerede ude af AGFs oprykningskamp før han overhovedet trådte ind i den.

Ove Pedersen lægger heller ikke skjul på sin store ærgrelse:

“Det er meget ærgerligt. Vi udråbte ham jo selv som forsvarsgeneral, da vi hentede ham. Vi skal ikke undervurdere, at vi har mistet en profil. Det er utrolig synd for ham”, udtaler træneren til bold.dk.

Det betyder at Ove også må udse sig en fast erstatning til forsvaret, da han næppe vil spille med Kari Arnason på den plads hele foråret, da han reelt var udset til at forstærke midtbanen. Muligvis kan vi få en indledende besvarelse af det spørgsmål, når AGF imorgen møder Brabrand IF.

Få notifikation
Notifikation ved
7 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Ceres
15 år siden

Personlig synes jeg at Ove Pedersen skulle prøve med Jens Gjesing i forsvaret. Der har han gjort det glimrende for diverse U-landshold ( senest for U21 landsholdet) … Så kan Kári returnerer til den centrale midtbane hvor han høre hjemme ! .
.

GoonerGF
15 år siden

Gad vide om den virkelige skade skete på træninglejren, og man overså en flænge eller lignende på skanningen(ved ikke helt hvad man kan se på sådan en skanning). Det er ligegyldigt nu, men irriterende hvis skaden kunne være undgået ved et par ekstra ugers pause.

Bronx
15 år siden

@ GoonerGF

Så vidt jeg har forstået handler det om det andet knæ.

JeppeL
15 år siden

yes! Bronx siger det rigtige. Perrson fortalte at han aldrig havde haft en skade i knæet før han kom til AGF og nu havde han fået en i hvert knæ på to uger:(

Anders Nielsen
15 år siden

Måske han skal prøve med Krabbe der inde og Sarr på backpladsen.

ForeverAgf17
15 år siden

Hva med Kim Madsen fra Hansa Rostock? Han har udtalt til BT idag at han godt kunne blive fristet af en dansk klub! Ham som erstatning for persson?