Ove P.: Stadig masser af potentiale

0

AGF har som bekendt ikke været voldsomt aktive i dette transfervindue, hvor Mads Jørgensens skifte tilbage til det århusianske fra Brøndby er eneste tilgang. Derudover er Thomas Hansen blevet udlejet til Silkeborg, og Henrik Bundgaard er skiftet til Aarhus Fremad efter kontraktudløb. Ove Pedersen fortæller i denne måneds udgave af Århus Elites magasin TRIBUNE, hvorfor man ikke har hentet yderligere forstærkninger til holdet:

– Vi har valgt at sige, at vi kører videre med en stort set uændret trup, fordi vi tror på, at der stadigvæk er masser af potentiale at hente. Vi har stadigvæk ikke set det bedste fra Dioh Williams og Alex Valencia, vi kan igen råde over Olof Persson, der ser ud til at være kommet sig over sin korsbåndsskade, og endelig står mange talenter på spring. Derfor handler det om at udvikle den trup, vi har, siger altså cheftræner Ove Pedersen.

Ove Pedersen henviser endvidere til, at holdet i de sidste fem kampe af efterårssæsonen spillede yderst positivt og formåede at hente ti point og holde nullet i to af de fem kampe. Dette ser cheftræneren absolut ikke som nogen tilfældighed, og derfor har man også holdt sig til truppen, som den er nu, og han forventer, at holdet kan fortsætte den positive udvikling i forårssæsonen.

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments