Ove P: Der kommer ingen store udsving

0

Efter sejren mod Fremad Amager i søndags, kunne man med rette finde associationer til sæsonpremieren mod Kolding FC. Hvis vi skruer tiden tilbage til en solbeskinnet dag i juli i fjor, var der også masser af tilskuere, der så AGF banke modstanderen med 4-1. Efterfølgende var der en stor tro på, at 1. division ville være en dans på roser, men man blev klogere i løbet af efteråret.

Som bekendt vandt man med de samme cifre i søndags, og derfor kunne man godt gå med bange anelser om, at den overbevisende sejr kunne blive en sovepude for AGFerne i de kommende kampe. Dette kommer dog ikke til ske, ifølge cheftræner Ove Pedersen.

Når jeg er optimistisk nu, så skyldes det ikke mindst, at træningskampene har vist, at vi nu har fået skabt et brugbart fundament. Vi optræder mere som et hold nu, hvor vi blandt andet har fået skabt en solid defensiv base. Og derfor vil man heller ikke se, at vi får nær så store udsving som i efteråret“, siger Ove Pedersen til Århus Stiftstidende.

Forhåbentlig kan Ove Pedersen formå at holde spillernes ben solidt plantet på jorden, og få dem til at fokusere på en kamp af gangen. Dette er alfa og omega, hvis der skal fejres oprykningsfest i Århus til sommer.

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments