Ove P: De er sårbare

3

Sidste år skuffede Brøndby fælt, og leverede den værste sæson længe. Denne sæson kan dog ende med at blive endnu dårligere, og holdet har fået langt fra optimal sæsonstart. AGFs sæsonstart har heller ikke været noget at prale af, men Ove Pedersen ved godt at Brøndby er meget svingende:

“Der er kelt klart forskel på Brøndby ude og Brøndby hjemme, men de har i samtlige kampe vist, at de er til at ryste. Mod FC Nordsjælland, hvor de spillede flot fodbold i en halvleg, indkasserede de et tilfældigt mål, og det fik kampen til at tippe. At der ikke skal mere til, er den største forskel på Brøndby i dag og Brøndby tidligere. De er klart mere sårbare end tidligere.” fortæller Ove Pedersen til agffodbold.dk

Brøndby har svinget ekstremt, mens AGF har vist forholdsvis stabilt spil, og det er i følge Ove Pedersen også det værste ved den magre pointhøst. Han understreger til sidst, at det eneste kriterie til succes i morgen er point.

Få notifikation
Notifikation ved
3 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
RasmusKr
16 år siden

De blå-gule er et såret dyr, de skal have nådestødet! Jeg stoler på du har taktikken parat, Ove!

peterm80
16 år siden

Ja lad os træde på et hold i krise[jump]. Det kunne være skønt at synge sommer,sommer og sol og duften af Brøndby i 1. div.[lol].

Kom så de hviie og bank drengene fra "Pestegnen" længere ned i dyndet[cheers].

Jeg vil blive så glad for den første sejr mod netop Brøndby, kom så alle mand det er sgu en vigtig kamp:k

Alsgaard
16 år siden

Brøndby er sårbare, men det er AGF fanme også.