Ove om FCN: To forskellige hold

4

Lørdag møder AGF FC Nordsjælland hjemme på NRGi Park, hvor holdet skal forsøge at følge op på 1-0-sejren i Randers i søndags. Det er dog ikke kun AGF, der har en sejr med i bagagen. Således vandt FC Nordsjælland i mandags 3-1 over Esbjerg. Ove Pedersen ser FC Nordsjælland som nærmest værende to forskellige hold.

“Nordsjælland har en stil, som gør, at når det lykkes for dem, så er det et rigtig godt hold. Men det er også et hold som fra kamp til kamp “” og i den enkelte kamp “” kan være nærmest som to forskellige hold. Som sagt, når det lykkes for dem, så er de virkelig gode, men når det ikke kører, så er de absolut til at snakke med. Det handler så for os om at vinde livtaget om kampen, så vi gør dem mindre gode,” udtaler Ove Pedersen til agffodbold.dk.

Der er altså lagt op til en spændende kamp mellem to hold, som ikke har fået den optimale start på sæsonen, men som måske kan være på vej opad. AGF vil ifølge Ove Pedesen gå til den fra starten af for at få kontrol over kampen, og FCN vil garanteret heller ikke holde sig tilbage. Så flere faktorer peger altså i retning af en spændende fodboldkamp lørdag kl. 17 på NRGi Park.

Få notifikation
Notifikation ved
4 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Christian Mosgaard
13 år siden

Pussigt. Det var præcis det jeg sagde til Benny inde i De Meza fredag middag. Mest ustabile hold i ligaen.

Et eller andet siger mig vi vinder i morgen. Tror også Graulund får hul på bylden. Sagde nemlig også at FCNs forsvar passer godt til ham.

grind88
13 år siden

vi løber dem over…

King Kenny
13 år siden

Den skal ha gas i aften. Ã~l og mål i lange baner. KOM SÃ. HVID. 3 point tak

Khaki
13 år siden

uanset hvad kan vi da altid drikke os i hegnet… er allerede i gang