Ove: Jeg vil aldrig se sådan en indsats igen

18

Ove Pedersen var langt fra glad efter dagens kamp, og udover de fem bagerste, så mente træneren ikke at resten af holdet havde lyst til at vinde, og han mener, at hvis alle ville vinde i dag, så var kampen mindst endt 1-1.

“Jeg vil ikke se sådan en indsats, som den vi leverede i 1. halvleg, igen. Og jeg mener ikke bare i de næste kampe. Jeg snakker i de resterende 25 kampe, som er tilbage af sæsonen”, advarer Ove Pedersen overfor sit hold i Århus Stifstidende.

På trods af, at man udefra set kunne tro at forsvaret havde en off-day, så afviser Ove Pedersen dette blank, og giver midtbanen skylden. Han kalder det for svære arbejdsvilkår, og at man nemt kan se dum ud som forsvarsspiller, når midtbanen ikke tager trykket.

Få notifikation
Notifikation ved
18 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
iolli
14 år siden

smd: Helt enig, ud med Valencia, han virker doven og uden selvtillid, ud med Pleidrup, han foretager konstant de forkerte beslutninger i det opbyggende spil, ud med Graulund han er helt væk i kampene i øjeblikket, bortset fra når han er i nærkamp med modstandernes målmand. Alternativer: Dembélé, Williams, Gjesing & Krabbe eller Sarr. Den med de manglende alternativer til Viborg kampen køber jeg ikke, Beck og Høegh er glimrende alternativer til angrebspladserne.

Anonymous
Anonymous
14 år siden

Det er godt at Ove P. er konsekvent i sine udmeldinger. Viborg â?” AGF kampen var en pinlig præstation. 🙁

smd
smd
14 år siden

Det lyder som Herfølge kampen!

Lass_Go
14 år siden

Helt på sin plads med kontante udmeldinger. Men lige så vigtigt er det, at snakken følges op af en række udskiftninger i startopstillingen til næste kamp. Og jeg gider ikke engang blande mig i, hvem der ryger ud på bænken. Men det sætter sit tydelige aftryk på AGF's spil, at ikke EN ENESTE spiller på holdet reelt er bange for sin plads i start 11'eren, og det må være Oves ansvar at skabe den konkurrence om pladserne, der gør, at spillerne leverer de sidste procent. Snak er fint, handling er bedre – og der SKAL rystes lidt med posen til… Læs mere »

Sloth
14 år siden

det er som om man har hørt den kommentar før.

White by nature
14 år siden

@ lass_Go helt enig ind med Gjesing og de 2 nye angribere fra start – men ellers har jeg lidt svært ved at se hvem voi harpå bænken som kan gøre det bedre

smd
smd
14 år siden

Pause til: Valencia, Graulund og Pleidrup. Det er farligt at skifte for meget ud i bageste kæde. Ind med de to nye angribere (på trods af manglende kendskab) samt Jens Gjessing.

slangen
14 år siden

…. Det er for let at sige ove P … det er på banen du skal præstere. synes virkelig det er samme indstilling som Søren Ã.keby havde..[cheers]

2Fat2Fly
14 år siden

Er meget enig med slangen. Det er for nemt at skyde skylden på spillerne. Det er jo en håbløs taktik OP stiller op med. De lange høje bolde hen over midtbanen er fantasiløst og alt for nemt at pille i stykker for modstanderne. Hvor mange gange lykkedes det egentligt for White/Gralund at få fat i bolden? Ikke ret mange gange, men alligevel fortsætter OP ufortrødent. Hvorfor ikke skifte lidt taktik og spille bolden op ad banen via Lucena/Arnasson? Det er mindst lige så meget OP, der svigter. Og hvad er hans modtræk i løbet af kampen; at tage Lumb ud??… Læs mere »

Always AGF
14 år siden

Ned på 2. holdet med de spillere som ikke gider spille fodbold… [censored]

Meloveyou
14 år siden

Ja OP, håber os den overskrift gælder dig.. Kan frygte ar venstresiden i Randers smadrer vores højreside, det er faktisk deres stærkeste kort, Jan Frederiksen, back og Fredgaard venste midt, begge kan drible og slå en aflevering med venstrebenet.. Mange af deres mange mål er kommert fra venstrekanten og vores højre side, er meget sårbar i defendsiven

Batigol
14 år siden

(2Fat2Fly) Nu var det jo heller ikke den taktik der var udgangspunktet, så hold OP udenfor den del af kritikken. Skideballen i pausen gjaldt jo netop de lange bolde, hvilket da også blev markant bedre i 2. halvleg uden dog på nogen måde at blive giftigt. Valencia ligner vel efterhånden mest af alt en klassisk 'GF humørspiller ala Jeffrey, og er der nogen bud på hvorfor Pleidrup aldrig smiler [think]

gf af hjertet
14 år siden

Jeg mener heller ikke at man skal klandre Ove for det her. I sidste ende er det jo op til spillerne om de vil vinde, lige gyldigt hvor meget træneren råber af dem! Det var indstillingen og derefter chokket over Viborgs mål, der prægede kampen..

lad os se hvad 14 dages pause + 2 nye angribere kan gøre..
kom nu GF!!!

gfaarhus
14 år siden

Vi kommer tilbage – det skal vi sgu bare.

2Fat2Fly
14 år siden

[quote](2Fat2Fly) Nu var det jo heller ikke den taktik der var udgangspunktet, så hold OP udenfor den del af kritikken.[/quote] OK. Men som fjernsynsseer virker det blot som en klar strategi (hen over de seneste par kampe; Brøndby og Lyngby kampen inklusiv) at høvle bolden op ad banen og håbe på, at vore to angribere får fat på 2. bolden. Det fremstår ensidigt og ikke særligt effektivt, og vi får ikke glæde af nyindkøbene på midtbanen. Jeg er glad for, at du (Batigol) skriver, at det ikke var strategien. Fra sofaen kunne jeg blot ikke fornemme tiltag fra bænkens side… Læs mere »

foged
14 år siden

Højreside problemet mod Randers løses da klart ved at sætte Gjesing ind på den kant. har er naturligvis ikke rigtig kantspiller, men skal til gengæld nok sørge for at Fredgård ikke får meget plads.

HvidIhjertet
14 år siden

Jeg synes nu ikke ove p gjorde så meget forkert i kampen, mange her inde har skældt ham ud for ikke at skifte ud, men det gjorde han og han tog en chance, jeg sad også selv og ventede på peter sand kom ind, og han kæmpede for bolden, som man ikke kunne se ved mange af de andre, allerede under opvarmingen kunne man se spillerne var helt nede, de spillede ikke særlig godt, Jeg tror også det ville være godt at sætte graulund på bænken fra start også ind med williams, så han kan se han ikke er fredet… Læs mere »

Hededal
14 år siden

Jeg syntes også at forsvaret gjorde et godt stykke arbejde.
.. men generalt en pinlig kamp.
– [i]dog op med humørt[/i]..:k