Ove: Dioh sikker starter

13

Dioh Williams har i dag fået sin arbejdstilladelse og trænede her til formiddag for første gang med på Fredensvang, og netop nu afvikles angriberens anden træning i det århusianske. Den liberianske landsholdsspiller har allerede forud for sin første træning overbevist cheftræner Ove Pedersen om sit værd.

“Han begynder 110 procent sikkert på banen på søndag. Han er købt til at gå direkte ind i startopstillingen,” siger Ove Pedersen til JyllandsPosten og fortsætter: “Jeg kan ikke sige noget om hvor lang tid, det tager at få ham spillet ind på holdet. Den slags er meget forskelligt fra spiller til spiller. Men jeg ved, at han kan tilføre os noget på det individuelle plan. Derfor skal han med fra start mod Randers.”

Til dagens tidlige træning imponerede Dioh Williams dog også de ca. 50 tilskuere. Der er i øvrigt heller ingen tvivl om, at angriberen er i god form, selvom han ikke har trænet med AGF før i dag. Det er nemlig ikke længe siden, at han spillede kampe i Sverige, plus at han den seneste uges tid har trænet med sin gamle klub BK Häcken for at vedligeholde formen. Som AGF-fan kan dermed kun glæde sig til at se ham i aktion på søndag i den østjyske lokalkamp mellem Randers og AGF.

Få notifikation
Notifikation ved
13 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Thomas Koudal_868
13 år siden

Det er fedt, at Ove er så sikker på at han skal starte inde. Uden at gøre brug af "AGF optimismen" som så tit tager fejl, så tror jeg han bliver en stor gevinst for os.
:D:D

Post
13 år siden

Er meget spændt på se at ham på søndag!!! :k :k

samle
13 år siden

[yeah]så kan det sku være vi kan score nogle kasser i suppen igen. håber han slår igennem fra start i AGF. 😀

Keep Playing GF
13 år siden

Lyder som om han er tændt fra atart, selv til træning![jump][lol][lol]

ketildk
13 år siden

hvorfor er det mon at jeg pludselig sidder med en bange anelse om at Dioh bliver får en knæ/lyske/hulfodskade i træningen på fredag…..? [shock]

PLEASE! Lad os nu blive sparet for det – og se ham lave kasser mod RendOs!
[cheers]

GGRAHN
13 år siden

lækkert

Martin Palshede
13 år siden

[i][/i]Jeg er enig med Thomas Koudal med AGF "optimismen". Jeg er også enig med Ketildk med det der skades…[i][/i]

BOND-AGF
13 år siden

Old News – Papper News!!!! Læste det alleræde i morges!:(

BOND-AGF
13 år siden

i JP AARHUS[cheers]

ferca
13 år siden

hvornår brækker han benet?…jeg gætter på fredag

zcml
13 år siden

Man kan ikke sige, at "han begynder 110 procent sikkert på banen på søndag". Det er ikke engang 100 procent sikkert! Jo såfremt han KAN spille, men så skal det med i "beregningen"!

Ok. Ved godt det er flueknepperi, men er ved at være dødtræt af folk (ofte sportsfolk/trænere etc.), der ikke har fattet, at noget ikke kan være mere end 100%.
Det kan være mere end 100% bedre end noget andet, men aldrig mere end 100%

Sopy
13 år siden

Var det egentligt ikke også Dioh Williams, som "the real BS" mente, da han lidt kryptisk sagde: "Vi har fundet én, som kan forstærke os 100 %, men det ligger uden for vores økonomiske råderum."
Men så kom der pludselig penge i kassen.

CasperT
13 år siden

Damn jeg glæder mig til at se hvordan det går med ham mod Randers. Håber virkelig han er den forstærkning alle taler om.