Ove: Dioh kan give os meget

3

Dioh Williams er det dyreste indkøb i AGF nogensinde, og alle ser frem til at se den nye angriber i aktion. Hans egenskaber er beskrevet mange gange i pressen, men først i morgen kan man egentlig vurdere den nye angribers boldkundskaber med egne øje.

“Dioh vil nok blive bedømt af omgivelserne som om, han havde spillet tre år i klubben. Men vi ved godt, at det tager tid, at blive spillet ind. Jeg har tidligere sagt, at han her og nu kan give os noget på det individuelle plan, og så må vi se, hvor lang tid han skal bruge på at falde til rent holdtaktisk”, fortæller Ove Pedersen til agffodbold.dk

Cheftræneren glæder sig desuden over den skærpede konkurrence i klubben, og mener at det gør hans spillere bedre.. Indtil nu har Jeremiah White været 3. valg i angrebet, men det er slut nu. Siden salget af Tullberg har AGF købt Dioh Williams og Garra Dembele, og derudover er Peter Foldgast vendt tilbage efter sin skade. I morgen sidder Dennis Høegh også på bænken, og han banker også på til angrebet i AGF.

Han mener ikke, at spillerne vil være ekstra opsatte fordi det er lokalopgør, men han regner med at se sit hold vil vise en trodsreaktion efter den elendige indsats i Viborg, og håber de finder tilbage til det spil de viste i de første syv kampe. Omkring pointhøsten siger han:

“Vi mangler to kampe, inden vi gør status, og hvis vi vinder en af dem, ser det fint ud. Så har vi fået syv point i fem kampe, og det er et fornuftigt udbytte”, fortæller Ove til agffodbold.dk

Få notifikation
Notifikation ved
3 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
animaniacs
15 år siden

Hele 20 timer endnu…. Argh! Glæder mig til i morgen… KOM SÃ. DIOH ..!

BOND-AGF
15 år siden

Det blir bare så fedt man!! Glæder mig mega meget! det blir så spændende!!

zcml
15 år siden

Er også mega spændt på at se Dioh i aktion.

Han har jo, som vores dyreste indkøb, noget at skulle leve op til, men det er jo ikke altid, at dyrtkøbt er lig med stor kvalitet. Se bare i FCK; Der har de ligaens dyreste indkøb (endda vist nogensinde) gående, og han spiller kun momentvis på 1.holdet.
Faktisk kan jeg ikke se ham være en forstærkning på noget hold i ligaen, i forhold til deres bedste angriber.