Ousager: Regner med at forlade AGF

18

Emil Ousagers kontrakt med AGF udløber til sommer, og reservemålmanden regner ikke med at forlænge aftalen.

Den tidligere OB-målmand har ikke hørt fra klubben og er heller ikke selv interesseret i at fortsætte karrieren som reserve til Steffen Rasmussen, når det i næste sæson står på 1. division.

– Jeg har svært ved at se mig selv i AGF efter sommerferien, siger Emil Ousager til tipsbladet.dk.

– Jeg føler ikke, det har været berettiget, at jeg er blevet sat af, og hvis udsigten er at sidde på bænken i 1. division, er det ikke noget, jeg har lyst til. Det er ingen hemmelighed, at det har været en stor skuffelse igen at blive reserve, siger Emil Ousager.

Få notifikation
Notifikation ved
18 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Driblejoe
8 år siden

Men du har jo været ringe. Det er derfor bænken kalder igen. Gerne et stort farvel herfra.

Guffe
8 år siden

Fair nok Ousager. Tak for indsatsen, du gjorde dit bedste. Vi har heller ikke råd til en reserve som dig, vi må satse på Hagelskjær, og det er måske heller ikke så tosset.

donGF
8 år siden

Ta dit tøj og gå!

ulricht
8 år siden

Jeg synes, han gjorde det helt ok – til tider endda super med glimrende redninger. Han er ingen ørn i feltet, men det er Staff heller ikke. Han har altså ikke lavet alvorlige fejl a la den, Staff lavede i går. Jeg forstår ikke, hvorfor folk mener, han har gjort det dårligt her i foråret. Efter min mening (og jeg er tidligere målmand på højt niveau) gjorde han det præcist lige så godt, som Staff ville have gjort det. Det overraskede mig i øvrigt positivt, fordi han tidligere ikke har virket så sikker. Men det var han altså generelt her… Læs mere »

chilli
8 år siden

Ja, nu gjorde Staff det jo" fremragende" i går. Ousager kan vel klandres ligeså lidt som Staff for de fleste mål i år. Men et forsigtigt gæt er, at Ousager ikke havde foræret 3-0 målet i går. Selvom det ikke havde nogen betydning for nedrykning eller ej.

Stivesen
8 år siden

Vel nok den ringeste reservekeeper i dansk divisionsfodbold. Farvel med dig og hold kæft hvor er du ringe

axelaxel
8 år siden

Der er ingen grund til at tale så dårligt om ham. Det kan være svært når man pludselig bliver smidt ind 20 minutter i en kamp og skal bedømmes på det. Ousager fik kampe nok til at vi kan vurdere, at han ikke er god nok. Hagelskær får chancen på bænken i første division og så er der en løn mindre.

Leone
8 år siden

@ulrict – du har ret, der har ikke været så stor forskel på Ousager og Steffen i foråret på banen/i omgang med bolden. Steffen har dog mere at bidrage med end det – han har leder egenskaber, evne til i højere grad at få pisket medspillerne op og har nogle gange vist sig kampafgørende.
Den vigtigste forskel lige nu er dog sindet. Steffen er ikke en uroskaber modsat Ousager. Hvis der er det mindste, så er Ousager/Akaraz/Sloth/Howard-typerne straks ude med tvivlsomee udmeldinger til pressen. Dem kan vi ikke bruge, og derfor er det klart at foretrække at beholde Steffen/Hagelskjær….

klinsmann
8 år siden

Vi ses frugt karl

letager
8 år siden

Ousager har da lavet drop hvor det har betydet noget. Nuvel, de sidste 5 kampe han stod var fine, men i de første kampe lavede han da drop, så vidt jeg lige husker. Så ingen grund til at sige at han er bedre end Staff. Men valget står vel mellem Ousager og Staff, og så vælger jeg altså Staff qua hans klubbetydning.

Lester Burnham
8 år siden

Skal vi se positivt på nedrykningen, så må den betyde, at vi kommer til at satse mere på vores egne, unge spillere – så fint at spare Ousagers løn (så kan han blive 1. målmand i en 1. divisionsklub eller reserve i en anden superligaklub), mens vi varmer Hagelskjær op til at afløse Staff.

morten70
8 år siden

Simpelthen en skandale af rang, at man ikke havde en bedre reserve da Steffen blev skadet, viser endnu endnu engang hvor meget træner og ledelse har overvurderet spillertruppen, Steffen er flere klasser over og efter min mening en af de bedste i Danmark, Lad os bare få en ung reserve, som har noget vi kan bygge på

starks
8 år siden

Den mindst saglige debattør i danmark…..farvel med dig og……

zytex92
8 år siden

Goodbye Hovsager. Aldrig har jeg set i min tid en dårlig er reserve.

Så det nu Hagelskjær!!

Blah
8 år siden

Ousager kan vist ikke klandres for hele holdets kollaps de sidste 10 kampe.. Hvis man mener det er hans skyld at angrebet ikke scorer og forsvaret er hullet som en si, så har man da nogle rimeligt snævre briller på.

xhxn
8 år siden

han er ikke superligamålmand… det er ihvertfald sikkert

Dichio
8 år siden

Han gjorde det vel nogenlunde – men gjorde heller ikke nogen forskel.

Forstår slet ikke han mente han burde været blevet inde, da Steffen blev klar. Der skulle da prøves noget nyt, og havde Steffen Rasmussen og Søren Larsen ikke løbet ind i skader var AGF formentlig ikke rykket ud.

Forlæng gerne hvis han er billig i løn. Men han vil jo nok noget nyt, mon ikke han finder en divisionsklub hvor han bliver førstevalg. I superligaen vil han altid kun være reserve.

Dichio
8 år siden

Mon ikke Thomas Hagelskjær er en fin reserve i 1 div…