Otte spillere med kontraktudløb: De skal bare arbejde hårdt

Skrevet den 9. januar 2017 - 13:00 af
Foto: Jesper Zacho Elgaard

Flere spiller står til at forlade AGF til sommer, hvis ikke de får deres kontrakt forlænget af den nye Sportschef, Peter “PC” Christiansen. Blandt disse spillere er flere prominente navne, Danny Olsen, Elmar Bjarnason, Stephan Petersen, Danny Olsen og tidl. anfører, Steffen Rasmussen.

Disse spillere vil alle kunne forhandle frit med andre klubber, mens de forsøge at vise sig frem i løbet af de næste par måneder. Cheftræner Glen Riddersholm fortæller i et interview til Aarhus Stiftstidende, at de spillere med kontraktudløb har de bedste forudsætninger for at vælge deres egen skæbne, de skal bare på med arbejdshandskerne.

“De spillere, der er her, som ikke har styr på deres fremtid, er i den gode situation, at hvis de er de bedste på træningsbanen, arbejder godt, tester godt og følger den lagte taktik, så spiller de også. De har hverken bedre eller ringere mulighed for at spille i dette forår, uanset om de har deres fremtid på plads eller ej. Vi har gensidigt indgået en aftale med spillerne. Og de, der er under mig, de er AGF-spillere indtil de ikke er her mere”, udtaler Riddersholm til Aarhus Stiftstidende.

Udover de nævnte spillere ophører Chris Ikonomidis kontrakt med AGF også til sommer, da han vender retur til Lazio, mens unge spillere som, Jacob Torp, Emil Christensen og Oskar Buur heller ikke har fået deres fremtid på plads.

Kommentarer

  1. Danny Olsen, Elmar Bjarnason og Stephan Petersen er i min bog alle erfarne spillere, der ikke sådan for alvor har gjort en forskel på AGF’s hold i efteråret.

    Elmar er den af de tre spillere jeg har mest tro på kan bidrage fremadrettet. Jeg kan ikke rigtig se hvad Danny eller SP kan bidrage med fremadrettet.

    Buur skal forlænges og udlejes til 1. divsion. Torp og Emil Christensen kender jeg ikke godt nok til at have en mening om.

    Ikonomides skal bruge foråret til at vise hvad han kan. Nu får han en hel opstart til at blive spillet bedre ind. Det er aldrig nemt at komme den 31. august kl. 23.59 uden at være en del af en samlet opstart.

Skriv et svar