Osama: Brøndby spillerne spiller for rigtig mange penge

8

Det ser ikke godt ud på Vestegnen fortiden, hvor de blågule er truet med konkurs. Spillerne får dog stadig deres løn og den bruger de hovedsageligt på at få lidt ekstra spænding i livet.

Osama Akharraz fortæller nemlig, at flere af Brøndby spillerne gamblede næsten hverdag og at der ofte blev spillet for beløber helt op til 50.000 kr.

”Da jeg var i Brøndby, var der mange, der spillede. Jeg har hørt om folk, der vandt 120.000 kroner”, udtaler Osama Akharraz til EB.dk og fortsætter:

”Jeg ved, at der blev spillet for rigtig mange penge. Der kan blive spillet for 20.000-50.000 kroner måske pr. dag. Det er både på kasino, odds på kampe og sådan. Det er meget forskelligt. Jeg er ikke helt sikker, men ud fra de lønninger, der er i fodboldens verden, så kunne det godt ligge i den størrelsesorden”, udtaler Osama Akharraz.

Om der bliver spillet for samme mængder i AGF, fortæller Osama Akharraz dog ikke noget om.

Få notifikation
Notifikation ved
8 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Sylvester
9 år siden

Det er vel ikke en nyhed? Men et godt bevis at superliga spillere tjerner for meget, hvis man har råd til at bruge så store beløb på en dag.

Så stor burde fodbold sporten ikke være i danmark.

Lester Burnham
9 år siden

Det interessante er vel, at de fleste spillere i superligaen tjener som en mellemleder i det private – d.v.s. ca. 50.000 – 60.000 pr. måned. Dem, der har været i udlandet, har selvfølgelig flere penge.

Men Brøndby spillerne er bare inspireret af deres ledere, der også har spillet formuen op.

Luke2000
9 år siden

Syndes han burde holde sig for god til at komme med private oplysninger om tidligere holdkammerater, det er ikke ulovligt at gamble i Danmark og de skylder ikke at stå til ansvar for lille Osama.
Rigtig dårlig stil!!!

grind88
9 år siden

Hvis det ik er ulovligt så er det vel også ligegyldigt om han fortæller det. Men jeg fatter det ikke. Totalt spild af penge.

vieri
9 år siden

Jeg synes det er fint at folk som Ozzy og Troest træder frem og fortæller hvor stort problemet med gambling i virkeligheden er . Og det er bestemt ikke dårlig stil at kaste lys på en tabuiseret problemstilling .

kasper1509
9 år siden

Og det er jo et problem i alle klubber, og ikke kun Brøndby.. De tjener simpelthen for mange penge sådan nogle spillere, og mange har ikke den fjerneste anelse om hvordan man skal behandle så mange penge..

vieri
9 år siden

Enig . Jeg tør dårligt tænke på de beløb superstjernerne i PR League spiller for . Spillerforeningerne i de respektive lande bør gøre mere ud af at rådgive spillerne om økonomi og faretegnene ved ludomani .

kaagaard
9 år siden

Det er meget relevant at bringe det op, for spillegæld kan få nogen i kløerne på lyssky miljøer. Og så har vi risikoen for mathcfixing. Og Osama nævner jo trods alt ikke navne.