Optakt: Viborg – AGF

17

Der er lagt op til lidt af en bundgyser i dag kl. 17.00 på Viborg Stadion. Hjemmeholdet har i den grad kniven på struben efter en meget svag sæsonstart, mens AGF ikke er nede i samme bølgedal som Viborg. Det kan århusianerne dog hurtigt komme med et nederlag i dagens kamp, og derfor står der utrolig meget på spil, når de to mandskaber tørner sammen senere i dag.

AGF er begyndt at finde fodfæste i SAS-ligaen, og er således ubesejret i de seneste 2 kampe. Først blev Brøndby på imponerende vis besejret, og i mandags spillede man, lidt skuffende, 0-0 hjemme mod Lyngby. Defensivt er der kommet rigtig godt styr på tingene, og samarbejdet mellem Ole Budtz og Kim Madsen bliver bedre kamp for kamp. Således mangler skarpheden nu bare i den anden ende, hvor Peter Graulund og co. blot har scoret sølle 4 mål i efterårets første 7 kampe.

Netop på angrebsfronten er der sket ting og sager i den forgangne uge. Ganske som ventet blev Mike Tullberg solgt til Reggina først på ugen, men der skulle ikke gå lang tid før afløserne blev præsenteret. Hverken Dioh Williams eller Garra Dembele er dog spilberettiget til dagens kamp, og derfor er eneste mærkbare ændring, at Tullberg efterlader et hul i angrebet.

Dette har Ove Pedersen valgt at løse ved at udtage assistenttræner Peter Sand til dagens opgør i Viborg. Det er første gang i sæsonen, at den aldrende angriber kan komme i aktion, og da formen ikke længere er hvad den har været, starter Sand på bænken. Meget tyder på, at Jeremiah White i stedet skal danne angrebsduo med Peter Graulund.

Viborg har som sagt fået en meget skidt start på sæsonen, og er allerede blevet dømt som nedrykkere flere steder. Ikke fordi de endnu er blevet hægtet af i tabellen, men fordi det spillemæssige slet ikke har fungeret for Anders Linderoths tropper. Holdet virker uden gejst og selvtillid, bedst illustreret ved onsdagens pokalkamp mod fyraftensprofferne fra Jetsmark, der sensationelt slog de grønblusede ud af pokalturneringen efter straffespark.

Få dage inden den famøse Jetsmark-kamp tabte Viborg 0-4 til FC Nordsjælland, så man kan vidst roligt sige, at det er et Viborg-hold i dyb krise, der løber på banen i dag. Dette skal endelig ikke virke som nogen sovepude for AGFerne, da hjemmeholdet helt sikkert vil gøre alt for at få skuden på ret køl igen foran hjemmepublikummet. Og så har AGF traditionelt set altid svært ved at slå holdet fra domkirkebyen”¦

Men skal Viborg langt om længe slås af AGF, så må man sige, at tidspunktet ikke kunne være meget bedre. De grønblusede er mentalt helt nede i kulkælderen, og en god start fra århusianernes side vil kunne knække hjemmeholdet. Skal AGF tage et skridt væk fra nedrykningsstregen for en stund, så er 3 point et krav “” og bestemt ikke noget umuligt krav.

Slutteligt vil vi gerne opfordrer alle, der er alligevel ikke har nogle planer for denne skønne lørdag, til at tage turen til Viborg og støtte op om Byens Hold. Spillerne har brug for alt den støtte de kan få, hvis dagens bundkamp skal falde ud til AGFernes fordel.

Morethanaclub ønsker alle en rigtig god kamp.

KOM SÅ DE HVIIIE!

Få notifikation
Notifikation ved
17 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas S
15 år siden

kom så de hviieee!!

el_nugka
15 år siden

vi ses der oppe… til en fadøl og 3 point. det blir feee:k

Meloveyou
15 år siden

Er sikker på, at efter i dag, er den ene nedrykker fundet og det er ikke Gf[jump]nemlig de grønne[jump]

toftdal
15 år siden

Godt ord igen!!!!!!

Niller
15 år siden

De skal bare sendes meget længere ned i kulkældren, end de er nu! Vi ses i Viborg, og det er ikke til fælles dans!!!!!!! Der er kun en ting i vente, nemlig sejr!

KOM SÃ. DE HVIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Meloveyou
15 år siden

http://www.vff.dk/ContentId/5037/Default.aspx

Nu klokken 14, de sq ikke hurtige i Viborg

ses vi kører nu mod håndboldbyen

Dalixam
15 år siden

glimrende optakt, godt skrevet…

Budtz4ever
15 år siden

KOM SÃ. DE HVIIEE!!![cheers]:k[jump][yeah]

aaberg
15 år siden

har lige sat 100 kr. på GF vinder med 2 eller mere til odds 6,45 ved danske spil[cheers]

Kom så de hvide!!!!:k:k

Bergmania2
15 år siden

aaberg, du taber nok 100 🙁 😐 [shock] [censored]

Rune-
15 år siden

Føj jeg hader Viborg. VIRKELIGT HADER DEM! Kraftedeme utroligt vi ikke kan præstere bedre imod dem.

Og det forsvar… hvorfor de fejl hele tiden 🙁

Men frisk af aaberg. Vi skal næsten fordoble sæsonens målscore på 45 min før den kabale går op 😀

GF_Herning
15 år siden

aaarh… jeg tror jeg brækker mig:|

GF_Herning
15 år siden

🙁 æv… det gjorde det ikke bedre

Jenz
15 år siden

Røv.

Always AGF
15 år siden

…hvem er det lige som IGEN skuffer helt vildt… AGF…
det er kraft peter spegseme det mest ringe hold nord for alperne… tøse hold… øv øv og øv… [censored][censored][censored]

mindstorm
15 år siden

Ufatteligt at man år efter år bliver ved med at købe sæsonkort til det skod hold. Jeg lære det aldrig[censored]
Men sådan er det vel med en hjerteklub:D

Bronx
15 år siden

Nu skal Graulund fandme snart på bænken!!! Hvis han ikke gider at spille fodbold, så synes jeg ikke at Ove skal tvinge ham!!!

Det var et lille vredesudbrud fra min side. Sorry, men hvis han fortsætter sådan, kan jeg ikke love, at det ikke sker igen…